Νέο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον πρίγκιπα Andrew: Κατηγορείται ότι καταχράστηκε 750.000 λίρες από Τουρκάλα επιχειρηματία

14:03 3/4/2022 - Πηγή: iPop

Νέο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες μέρες που θέλει τον πρίγκιπα Andrew να εμπλέκεται σε υπόθεση οικονομικής εξαπάτησης. Συγκεκριμένα, η Τουρκάλα επιχειρηματίας Nebahat Evyap ισχυρίζεται ότι στις 15 Νοεμβρίου του 2019 κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό του Βρετανού πρίγκιπα το ποσό των 750.000 λιρών, προκειμένου να τη βοηθήσει με τις διαδικασίες έκδοσης βρετανικού διαβατηρίου, όπως την είχε συμβουλέψει ο οικονομικός της σύμβουλος Selman Turk.

Με εξωδικαστικό συμβιβασμό και μερικά εκατομμύρια λίρες,

η βασιλική οικογένεια προσπαθεί να «σβήσει» το σεξουαλικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο Πρίγκιπας Andrew

Πρίγκιπας Andrew: Νέο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή το μέλος της βασιλικής οικογένειας

Τον Μάρτιο του 2021, η Nebahat Evyap κατέθεσε αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου κατά του επιχειρηματία Selman Turk, πρώην τραπεζίτη στη Goldman Sachs και οικονομικού της συμβούλου. Η Τουρκάλα εκατομμυριούχος υποστήριξε πως έπεσε θύμα εξαπάτησης από τον Selman Turk, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε, τη συμβούλεψε να κάνει ένα «δώρο» 750.000 λιρών στον πρίγκιπα Andrew προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το διαβατήριο. Το ποσό αυτό μεταφέρθηκε από το λογαριασμό της στις 15 Νοεμβρίου 2019, αναφέρει το BBC.

Από την πλευρά τους οι συνήγοροι υπεράσπισης τουSelman Turk, έκαναν λόγο για ψευδείς ισχυρισμούς από την Τουρκάλα επιχειρηματία, σημειώνοντας πως ποτέ δεν την παρότρυνε να κάνει «δώρο» στον πρίγκιπα Andrew. Μάλιστα ανέφεραν πως η 77χρονη εκατομμυριούχος κατέθεσε με δική της πρωτοβουλία τα χρήματα στον λογαριασμό του Βρετανού πρίγκιπα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, όταν έγινε η κατάθεση των χρημάτων, οι τραπεζίτες της Nebahat Evyap τηλεφώνησαν στην πρώην γραμματέα του πρίγκιπα, η οποία απομακρύνθηκε όταν ο Andrew έχασε τα βασιλικά του προνόμια, μετά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Επστάιν – για να τη ρωτήσουν το λόγο που η πελάτισσά τους μεταφέρει το ποσό των 750.000 λιρών σε λογαριασμό του πρίγκιπα. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η γραμματέας φέρεται να απάντησε πως επρόκειτο για γαμήλιο δώρο στην πριγκίπισσα Βεατρίκη, την πρωτότοκη κόρη του Andrew.

Εκπρόσωπος του πρίγκιπα Andrew ερωτηθείς σχετικά με την υπόθεση ανέφερε πως δεν πρόκειται να προχωρήσει σε σχόλιο ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική διαδικασία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Νέο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον πρίγκιπα Andrew: Κατηγορείται ότι καταχράστηκε 750.000 λίρες από Τουρκάλα επιχειρηματία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα