Νέες συλλήψεις υπόπτων στην Κωνσταντινούπολη- Ψάχνουν για μέλη του ΡΚΚ

16:49 16/3/2016 - Πηγή: iPop

Στους δρόμους έχει ξεχυθεί η τούρκικη αστυνομία με στόχο να φτάσει στα ίχνη μελών του ΡΚΚ που έχουν σχέση με την αιματηρή επίθεση στην Άγκυρα την Κυριακή και στοίχισε την ζωή σε 37 άτομα. Να τονισθεί πως στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται ήδη 20 ύποπτοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδει το πρακτορείο Ανατολή, η τουρκική αστυνομία έχει συλλάβει 20 υπόπτους κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποίησε στην Κωνσταντινούπολη. Στόχος της αστυνομίας είναι να οδηγηθεί σε μελή του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν

(PKK) που είναι συνδεδεμένα με την πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας.

Να σημειωθεί πως οι επιχειρήσεις των ανδρών της τούρκικης αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη την ώρα που οι μάχες με πρωταγωνιστές κούρδους μαχητές του PKK επεκτείνονται και σε νέες περιοχές της νοτιοανατολικής χώρας.

Επί ποδός βρίσκονται ελικόπτερα, αλλά και τεθωρακισμένα οχήματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνουν στη δημοσιότητα τα τούρκικα Μέσα οι επιχειρήσεις της αστυνομίας ήταν σε εξέλιξη την ίδια στιγμή σε 32 διαφορετικά σημεία της πόλης. Πρέπει επίσης να γίνει γνωστό πως έχουν συλληφθεί και δικηγόροι οι οποίοι, όμως, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα να είναι ή όχι μέλη του ΡΚΚ.

Οι ύποπτοι έχουν μεταφερθεί στο κεντρικό αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης.

Σημείωση!

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ωστόσο, το υπουργείο των Εσωτερικών της χώρας σημειώνει ότι η επίθεση έχει διαπράχθηκε από το ΡΚΚ.

The post Νέες συλλήψεις υπόπτων στην Κωνσταντινούπολη- Ψάχνουν για μέλη του ΡΚΚ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα