Νέες πληροφορίες για τον δράστη της επίθεσης- Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του

12:43 21/12/2016 - Πηγή: iPop

Νέες πληροφορίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου αναφορικά με τον δράστη της επίθεσης που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο και βύθισε τη χώρα στο πένθος. Οι αρχές της Γερμανίας φέρεται να αναζητούν έναν Τυνήσιο νεαρό.

Τυνήσιος τελικά ο άνδρας που αναζητεί η αστυνομία;

Οι γερμανικές αρχές σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Der Spiegel θεωρούν ύποπτο για την τρομοκρατική επίθεση σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου έναν 24χρονο άνδρα από την Τυνησία.

Σύμφωνα

με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται το Der Spiegel, κάτω από το κάθισμα του οδηγού στην καμπίνα της νταλίκας βρέθηκαν μερικά προσωπικά του έγγραφά.

Στα συγκεκριμένα έγγραφα αναφέρεται το όνομα, Anis A.. Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι υπήκοος Τυνησίας και γεννήθηκε το 1992 στην πόλη Tataouine.

Τονίζεται, πως Ahmed Α. είναι γνωστός στην αστυνομία για πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών.

Ο άνδρας με τις τρεις ταυτότητες:

Επειδή ο άνδρας χρησιμοποιούσε αρκετές ταυτότητες έχει εμφανιστεί ανά καιρούς με τα εξής στοιχεία:

Anis Α., Tataouine, 23 ετώνAhmed A. , γεννημένος το 1995 στην Αλεξάνδρεια της ΑιγύπτουMohammed H. 24 ετώνΣε εξέλιξη επιχειρήσεις στη Βόρεια Ρηνανία:

Σε εξέλιξη σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, ενώ νωρίτερα οι έρευνες των αρχών είχαν επικεντρωθεί στα νοσοκομεία της πόλης, καθώς πιθανό τονίζεται το ενδεχόμενο ο δράστης να έχει τραυματιστεί.

Αναμονή για τη συνέντευξη Τύπου των αρχών:

Νεότερες πληροφορίες για τον δράστη αναμένεται πως θα γίνουν γνωστές από τις γερμανικές κατά τη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 ώρα Ελλάδας.

Να θυμίσουμε, πως περίπου 24 ώρες μετά το αιματοκύλισμα στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη. Το πρακτορείο προπαγάνδας της τζιχαντιστικής οργάνωσης Amaq μετάδωσε την ανάληψη της ευθύνης.

Διαβάστε επίσης:

Βερολίνο: Κυκλοφορεί και οπλοφορεί ο δράστης- Η επίθεση «εφιάλτης» για τη Μέρκελ

The post Νέες πληροφορίες για τον δράστη της επίθεσης- Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα