Μέτοχος σε εταιρεία που δεν την εμφάνιζε στο πόθεν έσχες του ο Πρωθυπουργός (;)

10:29 5/4/2016 - Πηγή: iPop

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας τα ΝΕΑ ο Πρωθυπουργός ήταν μέτοχος σε εταιρεία αλλά παράλειψε να την εμφανίσει στο πόθεν έσχες του.

Χαρακτηριστικά το σχετικό

ρεπορτάζ της εφημερίδας τα ΝΕΑ το οποίο δημοσιεύθηκε την Τρίτη αναφέρεται στις παραλείψεις στις δηλώσεις πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα.

Το δημοσίευμα τονίζει πως ο Πρωθυπουργός δεν έχει δηλώσει τη συμμετοχή του στην ομόρρυθμη εταιρεία «Αγνάντι ΟΕ» που είχε ιδρύσει μαζί με το Νίκο Παππά αλλά και ένα άλλο ένα αυτοδιοικητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ το 2007. Ενώ υπογραμμίζειμ πως ούτε επίσης δήλωσε το χρηματικό ποσό το οποίο εισέπραξε από την αδερφή του όταν της μεταβίβασε το μερίδιό του τον Ιανουάριο του 2010.

«Η εταιρεία αυτή, μάλιστα, το 2007 είχε αγοράσει ένα οικόπεδο εμβαδού 6.055 τ.μ. στη Σέριφο έναντι 40.000 ευρώ» επιβεβαιώνει το δημοσίευμα και επισημαίνει ότι στη δήλωση του το 2010 ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει εγγράψει τη συμμετοχή του στην εταιρεία αν και σύμφωνα με το νόμο θα έπρεπε να το είχε κάνει.

Να σημειωθεί πως η εταιρεία «Αγνάντι ΟΕ» υπήρχε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015. Μέχρι στιγμής βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Νίκος Παππάς έχει συμπεριλάβει στη δική του δήλωση την εταιρική του συμμετοχή καθώς τα πόθεν έσχες για τις δύο τελευταίες χρονιές δεν έχουν ακόμη δοθεί στη δημοσιότητα.

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Μέτοχος σε εταιρεία που δεν την εμφάνιζε στο πόθεν έσχες του ο Πρωθυπουργός (;) appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
μετοχος σε εταιρια ο τσιπρας
Τυχαία Θέματα