Νέα διαμαρτυρία στο Μενίδι | Οδηγείται στο αυτόφωρο ο 23χρονος

15:21 11/6/2017 - Πηγή: iPop

Οδηγείται στο αυτόφωρο ο 23χρονος Ρομά, που ομολόγησε ότι πυροβόλησε με καραμπίνα, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν έπεσε νεκρός ο 11χρονος μαθητής στο Μενίδι.

Εξαιτίας της τροπής που πήρε η χθεσινή διαμαρτυρία των κατοίκων, όπου 30 κουκουλοφόροι έριξαν μολότοφ και προσπάθησαν να κάψουν το σπίτι του 23χρονου, οι κάτοικοι της περιοχής πραγματοποιούν νέα διαμαρτυρία σήμερα κατά της εγκληματικότητας.

Ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 6 συλλήψεις

και 34 προσαγωγές, μεταξύ των οποίων και ο πατέρας του 23χρονου που βρίσκεται υπό κράτηση.

Μέχρι στιγμής πάντως, έξω από το σπίτι του νεαρού έχουν βρεθεί κάλυκες, άλλα όχι κάποιο όπλο.

Ο ίδιος, δήλωσε πως πυροβόλησε γιατί στο σπίτι του γινόταν γλέντι, επειδή αφέθηκαν ελεύθερα, δύο συγγενικά του πρόσωπα μεταξύ και της μητέρας του, που είχαν συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών.

Καθοριστικής σημασίας είναι η εύρεση του όπλου, καθώς σύμφωνα με τους επιτελείς της Ασφάλειας Αττικής, είναι απαραίτητο στην βαλλιστική έρευνα που γίνεται στη βολίδα που αφαιρέθηκε από το κεφάλι του παιδιού και την σύγκριση του με τους κάλυκες που βρέθηκαν σε οικόπεδο της γύρω περιοχής του σχολείου, όπου έλαβε χώρα και ο πυροβολισμός.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας δήλωσε πως: «Η Δυτική Αττική είναι μια εγκαταλειμμένη για χρόνια περιοχή με τεράστια προβλήματα όπου κανένας δεν είχε τολμήσει να αναφερθεί καν στα προβλήματα, όχι να τολμήσει να τα λύσει».

«Χθες 200 αστυνομικοί με ειδικές δυνάμεις έκαναν έρευνες. Τέτοιες έρευνες είχαν ξεκινήσει καιρό πιο πριν», πρόσθεσε ο Νίκος Τόσκας.

Διάβασε επίσης:

Μενίδι: Επιχειρούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ για τον θάνατο του 11χρονου | Επεισόδια στην πορεία διαμαρτυρίας

The post Νέα διαμαρτυρία στο Μενίδι | Οδηγείται| Οδηγείται στο αυτόφωρο ο 23χρονος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα