Η δραματική διάσωση γυναίκας που ο βιαστής της την κρατούσε αιχμάλωτη δύο μήνες (ΒΙΝΤΕΟ)

15:12 11/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Ήταν 3 Νοεμβρίου 2016 όταν αστυνομικοί εισέβαλαν στην ιδιοκτησία ενός άνδρα αναζητώντας αγνοούμενο ζευγάρι επί δύο μήνες και άκουσαν γυναικείες κραυγές να προέρχονται μέσα από ένα κοντέινερ. Μόλις μπήκαν μέσα εντόπισαν την αγνοούμενη Κάλα Μπράουν αλυσοδεμένη, αιχμάλωτη του Τοντ Κόουλχεπ.

Η γυναίκα επί δύο μήνες ήταν αιχμάλωτη και σκλάβα του σεξ του 47χρονου, ο οποίος την κρατούσε αλυσοδεμένη και τη βίαζε συστηματικά.

Όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της εκείνη είπε: «Ο Tοντ Κόουλχεπ πυροβόλησε τον Τσάρλι Κάρβερ τρεις φορές στο στήθος, τον τύλιξε σε έναν μπλε

μουσαμά, τον έβαλε στο τρακτέρ του και εμένα με κλείδωσε εδώ μέσα. Δεν ξαναείδα τον φίλο μου από τότε. Μου είπε ότι είναι νεκρός και ότι τον έθαψε. Λέει ότι έχει θάψει και άλλους πολλούς εδώ».

Κατά την έρευνα στο κτήμα του δράστη βρέθηκαν οι σοροί επτά ατόμων κι έτσι εξιχνιάστηκαν οι υποθέσεις των εξαφανισμένων.

Το ζευγάρι φέρεται να βρισκόταν στην περιοχή όταν ο άνδρας επιτέθηκε σκοτώνοντας τον άνδρα και παίρνοντας αιχμάλωτη τη γυναίκα για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του επιθυμίες. Για καλή της τύχη, το κινητό της υπέδειξε ως τελευταίο σημείο εντοπισμού το συγκεκριμένο σημείο και έτσι οι ερευνητές οδηγήθηκαν στα ίχνη της.

Η αστυνομία, ερευνώντας, εντόπισε τρία πτώματα στην έκταση προτού ακούσουν τις κραυγές της Μπράουν και τη σώσουν. Στη διαδρομή προς το νοσοκομείο η γυναίκα τους ενημέρωσε πως ο ίδιος ο δράστης της εξομολογήθηκε ότι είχε σκοτώσει ένα παντρεμένο ζευγάρι πριν την αιχμαλωτίσει και πως είχε σκοτώσει τέσσερα άτομα σε ένα κατάστημα. Φόνοι που παρέμεναν ανεξιχνίαστοι εδώ και 13 χρόνια!

Κατά τη δίκη του ομολόγησε την απαγωγή της Μπράουν και τον φόνο επτά ανθρώπων. Καταδικάστηκε επτά φορές σε ισόβια κάθειρξη κι επιπλέον 60 χρόνια.

Τώρα ήρθε στη δημοσιότητα το βίντεο από τη δραματική διάσωση της γυναίκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα