Νέα διακοπή για την περιοδεία του Bieber- Ανακοίνωσε πως βάζει πάνω απ’ όλα την υγεία του

11:33 7/9/2022 - Πηγή: iPop

Ο Justin Bieber διακόπτει την περιοδεία του, ανακοινώνοντας πως βάζει πάνω απ’ όλα την υγεία του. Η παγκόσμια περιοδεία του θυμίζουμε πως είχε αναβληθεί πριν από λίγο καιρό, όταν ο ίδιος είχε διαγνωστεί με το σύνδρομο Ramsay Hunt.

Μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, o Καναδός star είπε πως οι έξι συναυλίες που έκανε μετά τη διάγνωσή του είχαν συνέπειες στην υγεία του. Η εξάντληση τον

κατέβαλε και έτσι συνειδητοποίησε πως πρέπει να θέσει ως προτεραιότητα την υγεία του και να σταματήσει την παγκόσμια περιοδεία, για να μην επιβαρυνθεί κι άλλο.

«Την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκα στο Ρίο και έδωσα ό,τι είχα για τους ανθρώπους στη Βραζιλία. Η εξάντληση με κατέβαλε και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου τώρα», έγραψε αρχικά στην ανάρτησή του και συνέχισε λέγοντας πως θα κάνει ένα διάλειμμα, θα είναι ΟΚ, ωστόσο, χρειάζεται χρόνο για να ξεκουραστεί και να γίνει καλύτερα.

«Θα κάνω ένα διάλειμμα από την περιοδεία προς το παρόν. Θα είμαι ΟΚ, αλλά χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ και να γίνω καλύτερα. Ευχαριστώ τους θαυμαστές μου για την υποστήριξη και τις προσευχές τους. Σας αγαπώ όλους παθιασμένα», κατέληξε. 

View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Η παγκόσμια περιοδεία, με τίτλο Justice World Tour, είχε προγραμματισμένες 70 συναυλίες έως και τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Νότια Αμερική, την Ασία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ευρώπη. 

Προς το παρόν, ο τραγουδιστής δεν έδωσε καμία πληροφορία σχετικά με το εάν σκοπεύει να επιστρέψει στη σκηνή. Η περιοδεία, μετά την πρώτη διακοπή της, ξανάρχισε τον Ιούλιο, αφότου ο Justin Bieber ξεκουράστηκε και το συζήτησε με τους γιατρούς του, την οικογένειά του και την ομάδα του. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Νέα διακοπή για την περιοδεία του Bieber- Ανακοίνωσε πως βάζει πάνω απ’ όλα την υγεία του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα