ΝΔ: Ο Μεϊμαράκης δεν αναφερόταν στον Μητσοτάκη, αλλά στον Βορίδη

19:15 2/3/2017 - Πηγή: iPop

Δεν υπάρχει καμία διάσταση με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και το κόμμα, ξεκαθάρισαν πηγές της Νέας Δημοκρατίας, αμέσως μετά τον σάλο ο οποίος ξέσπασε έπειτα απ’ τις δηλώσεις κ. Μεϊμαράκη ο οποίος έκανε λόγο για «τζάμπα μαγκιά το να λες συνέχεια δεν ψηφίζω, δεν ψηφίζω».

Σύμφωνα με κύκλους της Πειραιώς, οι δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη «αναφέρονταν σε δηλώσεις του Μάκη Βορίδη και αφορούσαν το 2015 και την τότε στάση της Ν.Δ. στη Βουλή, και δεν είχαν καμία σχέση με τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του».

Νωρίτερα, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρώην επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε «τζάμπα μαγκιά» τη στάση όσων προαναγγέλλουν ότι θα καταψηφίσουν όλα τα μέτρα.

Ο ίδιος είχε προσθέσει πως είναι μια στάση «εκ του ασφαλούς με δεδομένο ότι η συμπολίτευση διαθέτει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

Μάλιστα, ο κ. Μεϊμαράκης είχε υπενθυμίσει πως όταν ήταν πρόεδρος του κόμματος το 2015, «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διέθετε πλειοψηφία και υπήρχε κίνδυνος Grexit σε περίπτωση που δεν έλεγε «ναι» στη συμφωνία».

Τώρα είναι τζάμπα μαγκιά να λες όχι

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη ο Κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του τόνισε πως «δεν ψηφίζουμε τίποτα από το δημοσιονομικό πακέτο. Τα μέτρα που έχει δεσμευτεί η Κυβέρνηση δεν θα τα ψηφίσουμε».

Photo: EUROKINISSI

The post ΝΔ: Ο Μεϊμαράκης δεν αναφερόταν στον Μητσοτάκη, αλλά στον Βορίδη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα