Να ζηλέψει κανείς ή να μην ζηλέψει;

17:59 13/3/2017 - Πηγή: iPop

Η ζήλια! Τεράστιο κεφάλαιο ανοίγουμε τώρα θα μας πεις αλλά εμείς πάθαμε, μάθαμε και ήρθαμε να σε διαφωτίσουμε με την άποψη μας! Μην πεις ότι δεν έχεις ζηλέψει ποτέ το αντικείμενο το πόθου σου γιατί θα αρχίσουν τα μπετά να γελάνε! Όλοι μας ζηλεύουμε! Άλλοι λίγο, άλλοι κάνουμε εικόνα το να ανοίγουμε το κεφάλι αυτού που μας προκάλεσε ζήλια στα δυο!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι και πολλά πράγματα για να ζηλέψουμε αλλά σήμερα θα πιάσουμε hot topic! Πρώην! Είτε γνωρίζεις κάποιον πρώην του αμόρε σου, είτε κάποιος καλοθελητής το ανέφερε, είτε το ίδιο το «πανέξυπνο» αμόρε σου! (Να ξέρεις πάντως πως υπάρχει

μεγάλη πιθανότητα να το έχει κάνει επίτηδες για να ζηλέψεις!) Και τσουπ! Αυτό το κακό πράσινο τερατάκι τρυπώνει μέσα σου και κάθε φορά που ακούς όνομα το οποίο ταυτοποιείται με όνομα πρώην, το πρόσωπο σου φτάνει τις 50 αποχρώσεις του κόκκινου!

Τι σου προτείνει η εμπειρία μας; ΧΑ ΛΑ ΡΩ ΣΕ! Εδώ στο iPop.gr το φιλοσοφήσαμε και καταλήξαμε σε κάποια συμπεράσματα!

Οι πρώην είναι πρώην για κάποιο λόγο!

Αν μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι ότι δεν έχει ξεπεράσει το πρώην αμόρε, ξέρεις πολύ καλά την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις! Μην ξεχνάς ότι και εσύ έχεις πρώην και είναι πολύ πιθανόν να ζηλεύει και ο σύντροφός σου τους δικούς σου πρώην! Το θέμα είναι αν εσύ έχεις ξεπεράσει τους πρώην σου as well!

Αν είναι να σε κάνει τάρανδο θα σε κάνει όπως και να έχει και πιθανότατα δεν θα πάρεις χαμπάρι τίποτα!

Εκτός και αν έχεις μαγικές ικανότητες ή τους πιάσεις επ’ αυτοφόρω (κάτι μου λέει ότι τίποτα από τα δυο δεν θα συμβεί), δεν μπορείς να ξέρεις αν θα κάνεις το ταβάνι κοτλέ (ναι από το κεράτο), πάρα μόνο ελπίζεις ο άνθρωπος που έχεις επιλέξει να είναι δίπλα σου να αξίζει την εμπιστοσύνη που του έχεις δείξει! Οπότε μην σκας χωρίς λόγο γιατί πολύ απλά ααααααααν συμβεί δεν θα το μάθεις καν στην αρχή!

Μην κολλάς σε συγκεκριμένα άτομα

Αυτό το μάθαμε με τον σκληρό τρόπο! Εσύ μπορεί να ζηλεύεις την πρώην του την Αφροξυλάνθη που του στέλνει μηνύματα και δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμη, αλλά να ξέρεις και αυτό στο υπογράφουμε (!), την λαδιά δεν θα την φας από την Αφροξυλάνθη αλλά από κάτι καινούριο! Για αυτό μην ζηλεύεις, αλλά αν ζηλεύεις ζήλεψε έξυπνα!

Κέρατο φυγείν αδύνατον!

Ό,τι και να κάνεις, ό,τι και να μην κάνεις αν ένας άνθρωπος δεν θέλει να είναι μαζί σου, δεν θα είναι μαζί σου! Η ζήλια δεν είναι ένας τρόπος να το προλάβεις αλλά να το προκαλέσεις! (9/10 άνδρες το λένε αυτό όχι εμείς!) Γιατί όταν σπας μπάλες (ναι αυτές του δέντρου καλέ) η σχέση φθείρεται! Από την άλλη, το να πεις στο αμόρε σου«Ξέρεις με έπιασε ανασφάλεια και ζήλεψα για αυτό…» δεν έβλαψε ποτέ κανένα!

Το καλύτερο tip που θα σου δώσουμε εμείς είναι: Σκέψου πως θα αντιδρούσες εσύ αν ζήλευε τόσο πολύ το ταίρι σου, και προσπάθησε να συμπεριφερθείς όπως θα ήθελες να συμπεριφερθεί σε εσένα!

Ευτυχία Μανωλαράκη

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

The post Να ζηλέψει κανείς ή να μην ζηλέψει; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα