Να βρεις κάποιον να σε αγαπά όπως ο Σάκης την Κάτια! | Photo

10:02 4/7/2019 - Πηγή: iPop

Η εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά για την Κάτια Ζυγούλη απλά μας έλιωσε! Το αγαπημένο ζευγάρι γιόρτασε την επέτειο του γάμου του και τα γενέθλια της Κάτιας.

Δύο χρόνια παντρεμένοι, 13 χρόνια μαζί, 4 υπέροχα παιδιά, την Αριάδνη, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα. Και είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz που θαυμάζουμε και χαζεύουμε! Η εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά για την Κάτια Ζυγούλη είναι ό,τι πιο τρυφερό έχουμε διαβάσει.

Οι δύο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 3 Ιουλίου του 2017 σε έναν λαμπερό

γάμο, τον οποίο και οι δύο ευχαριστήθηκαν και απόλαυσαν στο έπακρο! Πλέον, κλείνουν δύο χρόνια έγγαμου βίου κι έχουν τέσσερα παιδιά.

Ο ένας έχει προσφέρει τη ζωή του στον άλλον, μαζί γίνονται καλύτεροι και ο Σάκης δεν θα μπορούσε να το αποτυπώσει καλύτερα. Με μια ανάρτηση στο Instagram έγραψε όσα νιώθει για την Κάτια και όσα εκείνη του προσφέρει. «Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ», γράφει στο τέλος…

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά:

«Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου».

View this post on Instagram

Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου @katiazygouli ❤ . . #happybirthday #happyaniversary #love #happiness #miazoimazi

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on Jul 3, 2019 at 10:00am PDT

Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάκης κάνει εξομολόγηση στη σύζυγό του αλλά μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης.

Απολαμβάνουν μαζί τις εκδρομές και πάντα βρίσκουν λίγο χρόνο για να ξεφύγουν.

View this post on Instagram

Θα ´μαι μια ζωή δίπλα σου εγώ…

Keywords
Τυχαία Θέματα