Κλειστή η Ακρόπολη για δύο μέρες… με προϋποθέσεις!

07:57 4/7/2019 - Πηγή: iPop

Οι ώρες λειτουργίας της Ακρόπολης δεν θα ισχύουν για σήμερα Πέμπτη και αύριο την Παρασκευή λόγω καύσωνα. Τι αναφέρει η ανακοίνωση από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Ποιες θα είναι οι ώρες λειτουργίας της Ακρόπολης; Λόγω καύσωνα ο αρχαιολογικός χώρος θα παραμείνει κλειστός για περίπου τέσσερις ώρες το μεσημέρι, εφόσον η αισθητή θερμοκρασία ξεπεράσει τους 40 βαθμούς. Μάλιστα το Υπουργείο εξέδωσε και ανακοίνωση.

Δύο μέρες,λοιπόν, σε συγκεκριμένες ώρες και συνθήκες δεν θα μπορούμε να πάμε στην Ακρόπολη,

κι αν κάποιος είχε σκοπό να την επισκεφτεί ή να συνοδεύσει έναν φίλο του τουρίστα, τότε καλύτερα να το αποφύγει για να μην ταλαιπωρηθεί και βρει την «πόρτα» κλειστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εφορεία Αρχαιοτήτων πόλης Αθηνών ενημερώνει ότι λόγω του αναμενόμενου- σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας- καύσωνα την Πέμπτη 4 Ιουλίου και την Παρασκευή 5 Ιουλίου, ο αρχαιολογικός χώρος Ακρόπολης και Κλιτύων θα κλείσει για το κοινό από τις 13:00 έως τις 17:00 εφόσον η αισθητή θερμοκρασία υπερβεί τους 40οC (θερμοκρασία πόλης άνω των 36 Κελσίου).

Όσοι έχουν προμηθευτεί ηλεκτρονικά εισιτήρια για τις εν λόγω ημέρες και ώρες, παρακαλούνται όπως αποταθούν στο Επιχειρησιακό Τμήμα του ΤΑΠΑ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]».

Διάβασε εδώ τον οδηγό επιβίωσης απ’ τον καύσωνα από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών καθώς και τις «ανάσες» δροσιάς στην Αθήνα.

Το άρθρο Κλειστή η Ακρόπολη για δύο μέρες… με προϋποθέσεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα