Να πως τα ζευγάρια μπορούν να γυμναστούν μαζί

08:02 15/9/2014 - Πηγή: iPop

Αν κάθεστε με τον αγαπημένο σου αραχτοί στον καναπέ και βλέπετε ταινία καταβροχθίζοντας μία πίτσα ..sorry τρώγοντας θέλαμε να πούμε, σου λέμε να το κόψεις! Μπορείτε να κάνετε πιο δημιουργικά πράγματα που δε θα σας κάνουν να πάρετε αλλά, να χάσετε κιλά και φυσικά να ενισχύσεται τους μύες σας! Μη κοκκινίζεις και μη σκέφτεσαι άσεμνα πράγματα, είναι απόγευμα (τα ακατάλληλα μόνο μετά τις δώδεκα). Σκέψου, λοιπόν, με καθαρό μυαλό και πες μας τη γνώμη σου! Πιστεύεις πως τα ζευγάρια μπορούν να γυμναστούν μαζί; Εμείς σου λέμε ναι και θα σου το αποδείξουμε στη συνέχεια.

Αν, λοιπόν, έχεις χτίσει το σώμα που ποθείς και θες να το διατηρήσεις ή αν θες επιτέλους να το χτίσεις, ήρθε η σωστή στιγμή! Φώναξε τον αγαπημένο σου και δείτε μαζί το video γιατί πρέπει να πάρετε μαθήματα και οι δύο σας. Θα χρειαστείτε πολύ υπομονή και φυσικά να του έχεις εμπιστοσύνη γιατί μπορεί να σε πετάξει καταλάθος από την αγκαλιά του και να τρέχεις στο κοντινότερο νοσοκομείο να βάλεις γύψο.

Δες, λοιπόν, και εσύ το παρακάτω video και περιμένουμε να μας πεις αν τα καταφέρατε! Αν το κάνετε σωστά, βγάλτε το δικό σας video και σας υποσχόμαστε πως θα το ανεβάσουμε αμέσως στο ipop.gr:

The post Να πως τα ζευγάρια μπορούν να γυμναστούν μαζί appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα