Μάθε τι μπορούν να κάνουν τα cranberries στο πρόσωπο και στο σώμα σου

08:02 15/9/2014 - Πηγή: iPop

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη σου τονίζουμε πως ήρθε η ώρα να εντάξεις τα cranberries στη ζωή σου. Πρόκειται για έναν φυσικό καρπό που έχει γίνει γνωστός ειδικά τα τελευταία χρόνια και θωρακίζει τον ανθρώπινο οργανισμό από τις σοβαρές λοιμώξεις και τα ενοχλητικά κρυολογήματα.

Τα cranberries, όμως, δεν βοηθούν μόνο την υγεία των ζωτικών μας οργάνων. Αποτελούν μία πλούσια σε αντιοξειδωτικά τροφή η οποία καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση των κυττάρων. Έτσι, αν επιθυμείς να διατηρήσεις τη νεανική σου όψη για περισσότερα χρόνια και φυσικά να έχεις για μεγαλύτερο

χρονικό διάστημα τη σφιχτή επιδερμίδα που αγαπάς, μην το αφήσεις άλλο στην τύχη του. Μπορείς εκτός από τα να τρως τα cranberries είτε φρέσκα, είτε στην αποξηραμένη τους μορφή που είναι περισσότερο διαδεδομένη, να τα πολτοποιείς και τα εφαρμόζεις σαν μάσκα σε πρόσωπο και σώμα αλλά και να πίνεις το χυμό τους.

Δεν ξέρεις, όμως, πως ακριβώς να το κάνεις; Μην αγχώνεσαι! Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε και να σου δείξουμε το σωστό τρόπο. Να σου μάθουμε πως θα φτιάξεις τη θαυματουργή μάσκα από cranberries αλλά και το μαγικό ρόφημα που θα αποτοξινώσει τον οργανισμό σου, θα διώξει το περιττό λίπος και θα σου χαρίσει την ενέργεια που χρειάζεσαι.

Τι θα χρειαστείς για τη μάσκα από cranberries;100γρ φρέσκα cranberry πολτοποιημένα100γρ κόκκινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια πολτοποιημένα2 κουταλάκια του γλυκού χυμό γκρέιπφρουτΤι θα χρειαστείς για το ρόφημα από cranberries;Χυμό από 200γρ φρέσκα cranberries100ml βιολογικό ρόφημα πικραλίδας50γρ χυμό λεμονιού2 κγ στέβια

The post Μάθε τι μπορούν να κάνουν τα cranberries στο πρόσωπο και στο σώμα σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα