Να διακοπεί το πρωτάθλημα επιθυμεί ο Κοντονής
Την διακοπή του πρωταθλήματος αναμένεται να εισηγηθεί κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής για να μη θρηνηθούν θύματα.
Αφορμή για την εισήγηση του Στ. Κοντονή σαφώς αποτελούν τα βίαια επεισόδια τα οποία σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης με οπαδούς του ΠΑΟΚ να φέρνουν τα «πάνω- κάτω» στο γήπεδο της Τούμπας, βάζοντας φωτιές και πετώντας φωτοβολίδες στις αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την ομάδα του Ολυμπιακού.
Κρίσιμη
Να τονισθεί πως το υπουργικό συμβούλιο έχει προγραμματισθεί για τη μια το μεσημέρι.
Πρόθεση του Κοντονή είναι, κατά κύριο λόγο να διακοπεί το πρωτάθλημα. Βέβαια, ακόμα κι αν αυτό δε συμβεί επιθυμεί να διεξαχθεί μια ευρεία σύσκεψη μεταξύ όλων των παραγόντων, ΕΠΟ, Super League και των ομάδων, έτσι ώστε να βρεθούν λύσεις για την αντιμετώπιση των εντάσεων που πλήττουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
H ανακοίνωση του Ιβάν Σαββίδη«Είχα ζητήσει μπροστά σε όλους, όμως δυστυχώς δεν βλέπουμε καμία θετική κίνηση προς τα μπροστα με αποτέλεσμα να προκληθούν αυτά τα απαράδεκτα πράγματα, που βλέπετε στον αγωνιστικ΄οχώρο. Είχα πει στην Νέα Υόρκη, είχα εκφράσει μία άποψη, την οποία δεν την κατάλαβαν όλοι καλώς.
Σήμερα, είναι παρών εδώ το αθηναϊκό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο όλης της Ελλάδας. Κι εγώ θεωρώ ότι σε αυτό πρέπει να έρθει ένα τέλος Δεν μπορούν τέτοιοι διαιτητές να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.
Δηλώνω τώρα ότι δεν είμαι τέτοιος όπως νομίζουν πολλοί. Εγώ απαιτώ αμέσως να απομακρυνθούν από το ποδόσφαιρο όλοι οι διαιτητές που έχουν λερώσει το όνομα τους μπροστά στον νόμο. Ζητώ ο διαιτητής να παραιτηθεί.
Μεταφέρω τα χαιρετίσματα μου στο Λονδίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο Μαρινάκης είναι εκεί. Θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσει αυτά τα απαράδεκτα πράγματα είτε να φύγει από το ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι πρέπει να ξαναπαιχτεί με ένα διεθνή διαιτητή από το εξωτερικό.
Εμείς δεν θα πάμε να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα, ανεξαρτήτως της τιμωρίας που θα δεχθούμε. Δεν θα αλλάξω θέση, ότι κι αν γίνει.
Προειδοποιώ προέδρους και διαιτητές. Μην παίζετε με την φωτιά. Αν έχετε προβλήματα με την συνείδηση σας και τον νόμο να κάνετε στην άκρη. Ενεργούν με βάση τα ποινικά τους αδικήματα και τα βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο και οδηγούν σε καταστροφικές απώλειες, ανάμεσα τους και οικονομικές.
Δεν ξέρω τι ύψους ζημιές έχουν προκαλέσει οι φίλαθλοι τους οποίους προκάλεσε ο διαιτητής. Κάποιος όμως πρέπει να πληρώσει. Για ποιο λόγο δεν αναλαμβάνει η πολιτεία την ευθύνη; Πως μπορούμε να υπομένουμε αυτά τα απαράδεκτα πράγματα;
Πως είναι δυνατόν σε ένα γεμάτο γήπεδο με 30.000 κόσμο, ο διαιτητής να νομίζει ότι αυτός είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος και να κάνει ότι γουστάρει; Αυτοί οι άνθρωποι δεν φοβούνται ούτε τον Θεό ούτε τον διάβολο!
Για πρώτη φορά στην ζωή μου παρακολουθώ όλα αυτά κι άρχισα να ντρέπομαι που έχω σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο! Ντρέπομαι που συνδέω τον εαυτό μου με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα λέω αυτά για να τα ακούσει η Αθήνα. Δεν επιτρέπεται να υπάρχει ποδόσφαιρο μόνο στην Αθήνα. Δεν είναι η Αθήνα, όλη η Ελλάδα. Δεν γίνεται να πετάνε μόνο τα αποφάγια στους υπόλοιπους!
Αν έχετε την ικανότητα να αντιπαρατεθείτε στο αγωνιστικό μέρος πάρε την απόφαση από εδώ και εξής όλα τα ντέρμπι να τα σφυρίζουν διεθνείς ξένοι διαιτητές. Κι αν η ομοσπονδία πει ότι δεν έχει χρήματα γι αυτό, τότε η ΠΑΕ ΠΑΟK αναλαμβάνει όλα τα έξοδα!
Εμείς δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να συνεχίσουμε να κοροϊδεύουμε τους φιλάθλους. Δεν δικαιολογώ τους οπαδούς, αλλά είμαστε άνδρες και κάτι πρέπει να μας φύγει. Γι’ αυτό θεωρώ ότι η Πολιτεία πρέπει να κάνει ανάλυση για το τι έγινε. Από την άποψη της προβοκάτσιας και της πρόκλησης βίας και να ασκήσει ποινή κατά των διαιτητών που συνειδητοποιημένα προκαλούν την βία.
Ζητώ συγνώμη από τους φιλάθλους που θέλουν ένα καθαρό πρωτάθλημα, αλλά οι λεγόμενοι διαιτητές, πολύ σπάνια κάθονται μπροστά στον καθρέφτη να ακούσουν τη συνείδησή τους. Η στάση του ΠΑΟΚ θα μείνει η ίδια, ακόμα κι αν μας βγάλουν από το πρωτάθλημα!».
Η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός«Δεν ασχολούμαστε με το παραλήρημα του κ. Σαββίδη» ήταν η σύντομη αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Εδώ μπορείς να δεις και να διαβάσεις τι συνέβη στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Τετάρτης.
photo:Nikos Libertas / SOOC
The post Να διακοπεί το πρωτάθλημα επιθυμεί ο Κοντονής appeared first on iPop.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Blogs
- Αυτό είναι το τέλος της Ελλάδας;
- Θερινή ώρα: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
- Ο Βαγγέλης Ρωχάμης μιλά για τα μυστικά των αποδράσεών του (BINTEO)
- Θρήνος στη Λέσβο- 33χρονος πέθανε την ώρα που η γυναίκα του ήταν στο χειρουργείο
- Τι λεει μεσα απο τη φυλακη η συντροφος του μητροκτονου της ροδου...
- Από το «Fame Story»… γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο
- Η αποκάλυψη της Δήμητρας Παπαδοπούλου για το "Σ' αγαπώ, μ' αγαπάς": "Πληρώναμε στους Καναδούς ένα σκασμό λεφτά..."
- Χρυσες δουλειες για τις καντινες στην ειδομενη
- Ποιος κυβερνάει αυτή την ΕΡΤ;
- Κουρτς: Να βάλουμε τέλος στην πολιτική της Ελλάδας…
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPop
- Θρήνος στη Λέσβο- 33χρονος πέθανε την ώρα που η γυναίκα του ήταν στο χειρουργείο
- Τσίκνησε χωρίς να ανάψεις φωτιά- Βάλε τα κεμπάπ στον φούρνο
- Μαγνητάκια από ξύλινα μανταλάκια για να κρατάς σημειώσεις στο ψυγείο σου
- Δείτε LIVE τις κοινές δηλώσεις Τσίπρα- Τουσκ μετά τη συνάντηση τους
- Εξαφάνισε την ακμή από το πρόσωπο σου με μέλι και κανέλα
- Να διακοπεί το πρωτάθλημα επιθυμεί ο Κοντονής
- Δείτε LIVE τις δηλώσεις Τσίπρα μετά τη συνάντηση με τον Τουσκ
- Καταδικάζουν τις μονομερείς ενέργειες Τουσκ- Τσίπρας- Η Ελλάδα θα παραμείνει στη Σένγκεν διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
- Κοινή λύση για το προσφυγικό αναζητούν Τουσκ- Τσίπρας
- Δείτε LIVE τις κοινές δηλώσεις Τσίπρα- Τουσκ

- Τελευταία Νέα iPop
- Να διακοπεί το πρωτάθλημα επιθυμεί ο Κοντονής
- Μαγνητάκια από ξύλινα μανταλάκια για να κρατάς σημειώσεις στο ψυγείο σου
- Καταδικάζουν τις μονομερείς ενέργειες Τουσκ- Τσίπρας- Η Ελλάδα θα παραμείνει στη Σένγκεν διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
- Κοινή λύση για το προσφυγικό ζητούν Τουσκ- Τσίπρας- Η Ελλάδα θα παραμείνει στη Σένγκεν διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
- Κοινή λύση για το προσφυγικό αναζητούν Τουσκ- Τσίπρας
- Δείτε LIVE τις κοινές δηλώσεις Τσίπρα- Τουσκ μετά τη συνάντηση τους
- Δείτε LIVE τις δηλώσεις Τσίπρα μετά τη συνάντηση με τον Τουσκ
- Δείτε LIVE τις κοινές δηλώσεις Τσίπρα- Τουσκ
- Εξαφάνισε την ακμή από το πρόσωπο σου με μέλι και κανέλα
- Θρήνος στη Λέσβο- 33χρονος πέθανε την ώρα που η γυναίκα του ήταν στο χειρουργείο
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Blogs
- Wind: δικαιωση για εργαζομενη, θα δινεται επιδομα γαμου σε αρχηγους μονογονεϊκων οικογενειων
- Η έκκληση του Τουσκ στους πρόσφυγες: Μην έρχεστε στην Ευρώπη - ΒΙΝΤΕΟ
- Έρευνα: Ο καφές κάνει καλό!
- Πληροφορίες για υποχώρηση του ΔΝΤ στο θέμα του δημοσιονομικού κενού
- Τα 7 επαγγέλματα που δεν βλάπτουν την υγεία...
- Πώς θα σε φλερτάρει το κάθε ζώδιο;
- Μυτιλήνη: 33χρονος πέθανε στο νοσοκομείο περιμένοντας να βγει η γυναίκα του από το χειρουργείο!
- Εισηγείται λουκέτο ο Κοντονής
- Τουσκ προς πρόσφυγες: Μην έρχεστε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη
- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ