Μόνος στο σπίτι: Οδηγός προς ναυτιλομένους

13:08 22/7/2017 - Πηγή: iPop

Ήρθε η μεγάλη ώρα να μείνεις μόνος σου. Αυτή η στιγμή που περίμενες χρόνια και χτυπούσες στους γονείς σου. Υπάρχει ένας μυστικός οδηγός επιβίωσεις για να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα σε αυτές τις δύσκολες πρώτες ώρες.

Μην φοβηθείς! Στην αρχή η ιδέα να μείνεις μόνος θα σε ενθουσιάσει. Ύστερα όμως ίσως αρχίσεις να φοβάσαι. Δεν υπάρχει λόγος. Διασκέδασε την εμπειρία.Διαμόρφωσε το χώρο όπως τον θες εσύ. Μην αφήσεις κανέναν να παρέμβει στον προσωπικό σου χώρο. Φρόντισε να καλύπτει τις
δικές σου ανάγκες και να νοιώθεις άνετα μέσα σε αυτόν.Αξιοποίησε το χρόνο που έχεις μόνος σου. Μπορείς επιτέλους να αφιερώσεις χρόνο για σένα, να μάθεις πράγματα που δεν ήξερες και να αγαπήσεις τον εαυτό σου ουσιαστικά.
Καλός ο χρόνος με σένα, αλλά μην ξεχνάς να βγαίνεις. Κανείς δεν θα ελέγξει τι ώρα γύρισες ή τι ώρα έφυγες. Είσαι ελεύθερος να φτιάξεις το πρόγραμμά σου και τις παρέες σου.
Κάνε παρέα με τους γείτονες. Θα είναι η καλύτερη συντροφιά το βράδυ για ποτό στο σπίτι.Αποθήκευσε στο κινητό σου το νούμερο έκτακτης ανάγκης. Όλο και κάποιο αυγό θα καεί, όλο και κάποιος θα σου φέρει την αστυνόμια εξαιτίας της φασαρίας.
Βάλε την φαντασία σου να δουλέψει! Ένα σπίτι έχει ανάγκες και συ το πιθανότερο δεν έχεις χρήματα. Βάλε τη φαντασία σου και τη δημιουργικότητα σου για να καλύψεις τις ελλείψεις.Απόλαυσε τον ιδωτικό σου χώρο. Βάλε τέρμα τη μουσική, κάνε χαμό. Χόρεψε γυμνός στο σαλόνι.Πειραματίσου με τη διακόσμηση. Χρησιμοποίησε χρώματα. Είσαι σε νεανικό χώρο, φρόντισε να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου.

Το νέο ξεκίνημα είναι μπροστά σου. Σχεδίασέ τα όλα στο μυαλό σου και μην φοβηθείς ούτε λεπτό να τα κάνεις πράξη.

The post Μόνος στο σπίτι: Οδηγός προς ναυτιλομένους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα