Μόνο για άντρες: Συμβουλές για όμορφο και απαλό πρόσωπο

07:02 8/9/2014 - Πηγή: iPop

Η αντρική ομορφιά σαφώς και είναι πιο εύκολη υπόθεση από τη γυναικεία που απαιτεί πολλά προϊόντα και φυσικά πολύ χρόνο μπροστά από τον καθρέφτη! Έτσι φίλε άντρα, είμαστε εδώ για να σου αποκαλύψουμε μικρά μυστικά που θα σου χαρίσουν όμορφο και απαλό πρόσωπο χωρίς κόπο και χωρίς να σπαταλήσεις πολύ από τον χρόνο σου.

Πώς μπορείς να αποκτήσεις όμορφο και απαλό πρόσωπο;Βασικό για να διατηρείς την επιδερμίδα σου απαλή και υγιή είναι να την πλένεις σωστά και συχνά. Απόφυγε το σαπούνι και πλύνε το πρόσωπο σου με ειδικά υποκατάστατα σαπουνιού
που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Κάνε απαλές κυκλικές και ανοδικές κινήσεις και φυσικά ξέπλυνε την καλά με άφθονο νερό.Επειδή οι άντρες ξυρίζονται συχνά η επιδερμίδα ερεθίζεται εύκολα. Έτσι, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις ένα ξυραφάκι ανάλογα με την ποιότητα της τρίχας σου και με τη χρήση που του κάνεις. Προτίμησε τις ξυριστικές μηχανές που δεν περιέχουν πολλά ξυραφάκια γιατί οι διαφορετικές επιφάνειες των ξυραφιών μπορούν να σου δημιουργήσουν εγκαύματα και να κάνουν τις τρίχες σου να γυρίσουν προς τα μέσα.Αγάπησε το after-shave σου. Μετά το ξύρισμα το δέρμα σου θέλει ενυδάτωση και φροντίδα. Σύμμαχος σου, λοιπόν, πρέπει να είναι το after-shave . Διάλεξε όσα δεν περιέχουν αλκοόλ γιατί αυτό είναι που μπορεί να ξεράνει το πρόσωπο σου.Μη ξεχνάς να βάζεις κρέμα. Μια ενυδατική κρέμα κατά τη διάρκεια της μέρας θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις σε φυσιολογικά επίπεδα το ph του δέρματος σου και θα ρυθμίσει τη λιπαρότητά σου.

The post Μόνο για άντρες: Συμβουλές για όμορφο και απαλό πρόσωπο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα