Μητσοτάκης: «Μας καταντήσατε ψευδοδημοκρατία της μπανανίας»-Ζητά τα οικονομικά στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ

15:50 15/4/2016 - Πηγή: iPop

Εγώ υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της χώρας τα οποία δεν ταυτίζονται πλέον με τα δικά σας συμφέροντα, θα μείνετε στην ιστορία ως πρωθυπουργός των κλειστών συνόρων και των κλειστών τραπεζών είπε από το βήμα της Βουλής ο αρχηγός της ΝΔ. Μάλιστα στη συνέχεια ο Κ. Μητσοτάκης ζήτησε να δουν το φως της δημοσιότητας τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Το

θαύμα της σύγκρουσης με το ΔΝΤ κράτησε μόνο λίγες ημέρες, με την ανευθυνότητα και τον τυχοδιωκτισμό σας ενισχύθηκε ο ρόλος του Ταμείου και η δραματοποίηση μίας υποκλοπής πείσμωσε ακόμη περισσότερο τους πιστωτές είπε ο Κυριακός Μητσοτάκης.

Στήνεται άλλη μία κακοστημένη παράσταση το έργο ωστόσο δεν κόβει εισιτήρια σημείωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ επαναλαμβάνοντας ότι όσο δεν ολοκληρώνεται η διαπραγμάτευση ο λογαριασμός μεγαλώνει.

Μας φέρατε στο να μας αποκαλούν ψευδοδημοκρατία της μπανανίας είπε ο κ.Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον κ.Τσίπρα ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτη την τακτική να δανείζονται τα κόμματα με εγγύηση τις μελλοντικές κρατικές ενισχύσεις.

Τη δική μας οικονομική εξυγίανση θα την κάνουμε πράξη και θα είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πορευόμαστε με διαφάνεια, με ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς και όχι άλλα τραπεζικά δάνεια διότι στηριζόμαστε πλέον στα μέλη της ΝΔ για τη χρηματοδότησή μας, σημείωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Κατηγόρησε επίσης τον πρωθυπουργό ότι έκλεισε άρον άρον την υπόθεση Σταθάκη και έχει μετατρέψει τη Βουλή σε πλυντήριο για να ξεπλένει τις ανομίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

The post Μητσοτάκης: «Μας καταντήσατε ψευδοδημοκρατία της μπανανίας»-Ζητά τα οικονομικά στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα