Μήπως η σχέση σας τελείωσε; Αυτά είναι τα σημάδια ότι δεν έχει μέλλον

12:00 18/12/2020 - Πηγή: iPop

Μερικές φορές ο έρωτας τελειώνει χωρίς να το καταλάβουμε και όταν το συνειδητοποιούμε πέφτουμε απ’ τα σύννεφα. Είσαι σίγουρη πως δεν συμβαίνει και στη σχέση σου αυτό; Ποια είναι τα σημάδια ότι η σχέση σας τελείωσε και δεν έχει μέλλον;

Ο έρωτας δεν κρατάει για πάντα και σε μερικούς φεύγει πιο νωρίς απ’ ό,τι νομίζουν και περιμένουν. Η σχέση περνάει από κάποια στάδια και ο έρωτας περνάει, όχι από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά σίγουρα χωρίς να το καταλάβεις.

Έχεις σκεφτεί αν στη σχέση σας υπάρχει ακόμα ο έρωτας ή αν σας έχει περάσει; Μήπως η σχέση σας βρίσκεται σε

αδιέξοδο; Ποια είναι τα σημάδια ότι η σχέση σας τελείωσε και δεν έχει μέλλον;

Τα σημάδια ότι η σχέση σας τελείωσε

Θέλετε να περνάτε χρόνο μόνοι σας

Νιώθεις την ανάγκη να περνάς χρόνο μόνη σου πιο πολύ από ποτέ και το ίδιο νιώθει και εκείνος για τον εαυτό του. Φυσικά και σε μια σχέση είναι καλό ο καθένας να έχει τον δικό του χώρο και χρόνο, όμως πλέον το ‘χετε παρακάνει και μπορεί να περνάνε μέρες και να μην θέλετε να βρεθείτε.

Πότε πρέπει να τελειώσεις μια σχέση που έχει γίνει βαρετή;

Είστε περισσότερο φίλοι παρά σύντροφοι

Είναι πολύ όμορφο ο άνθρωπός σου πέρα από σύντροφός σου να είναι και φίλος σου και να μπορείς να μοιραστείς όλες τις σκέψεις σου μαζί του, όμως όταν η φιλία ξεπερνάει τη σχέση και συμπεριφέρεστε σαν φίλοι, δεν φιλιέστε και δεν αγκαλιάζεστε όπως πριν, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Pexels

Η κοινή, ερωτική σας ζωή είναι ανύπαρκτη

Σεξ; Τι είναι αυτό; Πόσο καιρό έχεις να κάνεις; Αν δεν σε νοιάζει πια να κάνεις σεξ μαζί του, τότε δεν είναι και τόσο καλό σημάδι.

Δεν βγαίνετε έξω μαζί

Προτιμάς να βγαίνεις με τις παρέες σου παρά μαζί του. Ωστόσο, έχεις ξεχάσει τι θα πει ραντεβού ή μια ρομαντική βόλτα με τον σύντροφό σου κι αυτό γιατί απλά δεν θέλετε να το κάνετε μαζί.

Σε ενοχλεί το παραμικρό που κάνει

Τα βλέπεις όλα αρνητικά. Ό,τι λέει, ό,τι κάνει, ό,τι φοράει σου φταίει. Δεν βρίσκεις πια κανένα θετικό κι ίσως και να αναρωτιέσαι τι του είχες βρει παλιά. Ουπς… Αυτό δεν είναι καλό!

Δεν σε νοιάζει πια να σε βλέπει περιποιημένη

Μήπως έχεις σταματήσει να περιποιείσαι τον εαυτό γιατί απλά δεν σε νοιάζει αν θα σε δει βαμμένη, φτιαγμένη και με αποτρίχωση;

Μήπως δεν είσαι πλέον ερωτευμένη μαζί του; 4 σημάδια που θα στο πουν

Περισσότερο τσακώνεστε παρά γελάτε

Αν η σχέση σας έχει μόνο τα κάτω της συνεχώς, τότε ξέρεις τι πάει να πει αυτό. Αδιέξοδο. Μερικές φορές μπορεί να χρειάζεστε ένα απλό διάλειμμα ή να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις, αλλά αν τα πράγματα είναι σοβαρά, τότε η σχέση σας μάλλον δεν έχει και τόσο μέλλον.

Pexels

Έχεις αρχίσει να γλυκοκοιτάς κάποιον άλλο

Αν έχει αρχίσει να σου αρέσει κάποιος άλλος, τότε ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου κι αυτό γιατί αν πήγαινε καλά δεν θα ξενοκοίταζες. Πρόσεχε μόνο τι θα κάνεις γιατί αν όντως έχεις αρχίσει να νιώθεις συναισθήματα για κάποιον άλλον, καλύτερα να τελειώσει πρώτα η σχέση σου πριν κάνεις οποιοδήποτε βήμα και αρχίσεις να φλερτάρεις με το παραπάνω.

Συνειδητοποιείς ότι αυτή η σχέση δεν σου κάνει καλό και δεν είσαι ευτυχισμένη

Το έχεις καταλάβει κι εσύ, στο λένε και οι φίλες σου, αυτή η σχέση δεν σου κάνει καλό, ούτε σε κάνει ευτυχισμένη, όπως ίσως νόμιζες. Είναι μια τοξική σχέση, που σε πιέζει και δεν σε αφήνει εν τέλει να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου.

Λες σ’ αγαπώ χωρίς να το εννοείς

Του λες σ’ αγαπώ χωρίς να το εννοείς, μόνο και μόνο για να το ακούσει και να νιώσει ικανοποίηση. Μα γίνονται αυτά;!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μήπως η σχέση σας τελείωσε; Αυτά είναι τα σημάδια ότι δεν έχει μέλλον εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα