Η Louis Vuitton παρουσιάζει τα νέα της ασύρματα ακουστικά

09:06 18/12/2020 - Πηγή: iPop

Μετά τα νέα ασύρματα ακουστικά Louis Vuitton Horizon που κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες σε μαύρο και neon πράσινο χρώμα, ο οίκος αποφάσισε να επεκτείνει τη συλλογή του με μια ακόμη εντυπωσιακή απόχρωση την “Gradient Blue”. Δες το χρώμα με το οποίο θα κολλήσεις!

Πιο συγκεκριμένα, τα νέα “Gradient Blue” Horizon με χρώματα εμπνευσμένα από τον ουρανό, είναι διακοσμημένα με το εμβληματικό μονόγραμμα του Louis Vuitton

με τα λουλούδια, ενώ σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ακουστικά της συλλογής, αυτά διαθέτουν φινίρισμα mirror-polished. Διαθέτουν ακόμη όλες τις αποχρώσεις του μπλε με μια διαβάθμιση απ’ το πιο σκούρο που βλέπουμε στη βάση τους προς το πιο ανοιχτό. Γενικά, έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που τα καθιστούν μοναδικά!

Παράλληλα, τα ασύρματα ακουστικά έρχονται με μια θήκη φόρτισης από ανοξείδωτο ατσάλι, η οποία είναι εμπνευσμένη από το εντυπωσιακό design του ρολογιού Louis Vuitton Tambour Horizon, με το οποίο τα ακουστικά μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth.

Τα νέα Horizon αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην “Gradient Blue” απόχρωση στα καταστήματα Louis Vuitton στις 15 Ιανουαρίου 2021.

Μπορείς να διαβάσεις τη συνέχεια του άρθρου για τη νέα απόχρωση των ακουστικών Louis Vuitton, τα οποία θα ερωτευτείς κι εσύ, στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Louis Vuitton παρουσιάζει τα νέα της ασύρματα ακουστικά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα