Μην ξανακάνεις screenshot- Έτσι θα αποθηκεύεις φωτογραφίες απ’ το Instagram

19:41 27/7/2020 - Πηγή: iPop

Screenshot, περικοπή και τελείωσε η υπόθεση. Αυτή είναι η συνηθισμένη κίνηση που κάνουν οι περισσότεροι όταν θέλουν να αποθηκεύσουν μια φωτογραφία απ’ το Instagram. Όμως, το ερώτημα «πώς αποθηκεύω φωτογραφίες από το Instagram;» έχει πολύ καλύτερη απάντηση απ’ το screenshot!

Πάμε να ξεκινήσουμε απ’ τα πολύ απλά: Ο επίσημος τρόπος να αποθηκεύσεις φωτογραφίες

Όπως εξηγεί το Facebook, μπορείς να αποθηκεύσεις στο κινητό σου φωτογραφίες απ’ το Instagram, αλλά προσοχή: Αυτό αφορά μόνο τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει εσύ!

Πάτησε για να πας στο προφίλ σου και έπειτα πάτησε .Πάτησε Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Αφιλτράριστες φωτογραφίες (iOS) ή Αρχικές δημοσιεύσεις (Android).Πάτησε δίπλα στην επιλογή Αποθήκευση αφιλτράριστων φωτογραφιών (iOS) ή Αποθήκευση αρχικών δημοσιεύσεων (Android) για να την ενεργοποιήσεις.

Όταν είναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση Αποθήκευση αφιλτράριστων φωτογραφιών ή Αποθήκευση αρχικών δημοσιεύσεων, κάθε φωτογραφία που δημοσιεύεις στο Instagram αποθηκεύεται και στη βιβλιοθήκη του κινητού σου.

Πώς αποθηκεύω φωτογραφίες από το Instagram οποιουδήποτε χρήστη;

Για την αποθήκευση οποιασδήποτε φωτογραφίας υπάρχει στο Instagram, έχουμε βρει ένα online, γρήγορο, απλό και δωρεάν εργαλείο!

Ο λόγος για το insta save online, το οποίο μπορεί να σου λύσει τα χέρια, καθώς αποθηκεύει από μεμονωμένες εικόνες μέχρι ολόκληρα άλμπουμ φωτογραφιών και μάλιστα στην κανονική τους ποιότητα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο instasaveonline.com και να πας στη σελίδα που είναι για αποθήκευση φωτογραφιών.

Μέσα στο κενό πεδίο, κάνεις paste τo link της ανάρτησης απ’ την οποία θέλεις να αποθηκεύσεις τη φωτογραφία και πατάς “Download now”.

Αμέσως θα σου εμφανιστεί σε προεπισκόπηση η φωτογραφία του post και πατώντας “Download file” θα κατεβάσεις τη φωτογραφία στη συσκευή σου! Τόσο απλό, τόσο χρήσιμο!

Περιηγήσου στη σελίδα για να βρεις και το αντίστοιχο πεδίο για τα videos!

Thank us later!

Keywords
Τυχαία Θέματα