Η πιο περίεργη σπαγγέτι ever!

17:31 28/8/2014 - Πηγή: iPop

Βαρέθηκες να τρως συνέχεια τις ίδιες μακαρονάδες; Μια καινούρια συνταγή για το πώς να φτιάξεις μια εντελώς διαφορετική σπαγγέτι από όλες τις άλλες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με το βίντεο της παρασκευής να έχει γίνει viral.

Τα υλικά φυσικά δεν είναι τα ίδια με αυτά που έχεις μάθει να έχεις στην κουζίνα σου και να χρησιμοποιείς για να φτιάξεις την αγαπημένης σου μακαρονάδα. Λίγο αλουμινόχαρτο, μερικά κομμάτια από τον κύβο του ρούμπικ, μολύβια, λίγη κλωστή και μερικά χρήματα από το «δολαριόδεντρο» που θα του δώσουν μια διαφορετική μυρωδιά είναι μερικά από τα συστατικά για την περίεργη αυτή

σπαγγέτι.

Φυσικά και δεν θα πρέπει να επιχειρήσεις να φτιάξεις μια τέτοια μακαρονάδα γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να βάλεις φωτιά στην κουζίνα σου. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα video-animationπου κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, το οποίο έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια χρήστες του ίντερνετ.

Το βίντεο έχει φτιάξει ο Adam Pesapane, γνωστός ως PES, ο οποίος είναι σκηνοθέτης και ένας από τους καλύτερους stop-motionanimators στον κόσμο. Είχε γίνει διάσημος στο ευρύ κοινό ως ο σκηνοθέτης της μικρότερου μήκους ταινίας που έχει προταθεί για το βραβείο όσκαρ με την ταινία «FreshGuacamole». Δες κι από μόνος σου την εκπληκτική δημιουργία του PES, στο βίντεο που ακολουθεί.

The post Η πιο περίεργη σπαγγέτι ever! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα