Μικρά tips που θα κρατήσουν την λιπαρότητα των μαλλιών μακριά

16:52 3/12/2016 - Πηγή: iPop

Το τελευταίο διάστημα γκρινιάζεις συνεχώς και όχι αδίκως, καθώς η λιπαρότητα των μαλλιών σου έχει αυξηθεί περισσότερο απ΄όσο περίμενες. Μην αγχώνεσαι! Το πρόβλημα σου δεσμευόμαστε πως θα λυθεί αρκεί βέβαια να ακούσεις τις συμβουλές μας και να μην κάνεις τα δικά σου.

Όσα πρέπει να κάνεις για να αποχαιρετήσεις την λιπαρότητα των μαλλιών:Μην τα πειράζεις συνεχώς: Αν τα μαλλιά σου χρειάζονται συνεχώς λούσιμο οφείλεις να σταματήσεις να τα πειράζεις. Μην τα πιάνεις συνεχώς με τα χέρια σου γιατί, όπως είναι λογικό, το πρόβλημα όταν το κάνεις γίνεται μεγαλύτερο και όχι μικρότερο.Χρησιμοποίησε τα
κατάλληλα προϊόντα: Μην λούζεσαι με όποιο σαμπουάν απλά βρίσκεις πρώτο μπροστά σου στο ράφι του σούπερ μάρκετ. Πρέπει να διαλέξεις ένα σαμπουάν ειδικό για λιπαρά μαλλιά και χρησιμοποιείς μόνο αυτό.Όταν λούζεσαι κάντο σωστά: Το λούσιμο δεν πρέπει να είναι κάτι που το κάνεις απλά για να το κάνεις. Είναι μια διαδικασία που κάνεις με αγάπη. Αφού επιλέξεις το σωστό προϊόν κάνε καλό μασάζ και ξέπλυνε με χλιαρό νερό.
Στέγνωσε τα τελείως: Αν χρησιμοποιείς σεσουάρ μην κάνεις μισές δουλειές. Στέγνωσε τα μαλλιά σου μέχρι να φύγει τελείως η υγρασία και θα δεις πως είναι καλύτερο από το να τα στεγνώσεις λίγο.

The post Μικρά tips που θα κρατήσουν την λιπαρότητα των μαλλιών μακριά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα