«Αν μας καταβάλλει ο φόβος θα παραμείνουμε στάσιμοι» ξεκαθαρίζει ο Ν. Αναστασιάδης

15:15 3/12/2016 - Πηγή: iPop

Κάλεσμα στους πολίτες της Κύπρου να μην τους καταβάλει ο φόβος γιατί, όπως είπε «αυτό θα τους κάνει να παραμείνουν στάσιμοι» απηύθυνε ο Νίκος Αναστασιάδης.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος της Κύπρου, Ν. Αναστασιάδης, σημείωσε χαρακτηριστικά «κανένας δεν θα ήθελε να δει να συνεχίζονται

οι εγγυήσεις της Τουρκίας και η παρουσία του κατοχικού στρατού, ούτε να δει την πατρίδα του μοιρασμένη».

«Αν μας καταλάβει ο φόβος πως κάθε τολμηρό βήμα πιθανό να ενέχει κινδύνους, θα παραμείνουμε στάσιμοι, με τη σκλαβιά να συνεχίσει να αποτελεί ένα απαράδεκτο στάτους κβο» δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Προσπαθώντας να απαντήσει στους επικριτές του σημείωσε «είναι μέσα από το διάλογο που θα βρεθεί λύση, η οποία θα απαλλάσσει την Κύπρο από την Τουρκική κατοχή».

Ενώ επίσης υπογράμμισε «κανένας δεν θα ήθελε να δει να συνεχίζονται οι εγγυήσεις της Τουρκίας και η παρουσία του κατοχικού στρατού, ούτε να δει την πατρίδα του μοιρασμένη».

«Θα αποτελούσε δειλία να βλέπει κάποιος να διαμορφώνεται μια άλλη περιοχή στην κατεχόμενη πατρίδα και να παρακολουθεί αδιαφορώντας για τους ψηλαφητούς κινδύνους» είπε και παράλληλα αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις επισήμανε πως αυτές προχωρούν με τόλμη και δήλωσε πως γνωρίζει «τις έγνοιες και τις ανησυχίες και σ’ αυτό που θα πρέπει να πράξει, έναντι όλου του λαού τον οποίο εκπροσωπεί η Κυπριακή Δημοκρατία».

Διαβάστε επίσης:

Προσφυγικό, Κυπριακό και οικονομία στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα- Ολάντ

The post «Αν μας καταβάλλει ο φόβος θα παραμείνουμε στάσιμοι» ξεκαθαρίζει ο Ν. Αναστασιάδης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα