Μικρά μυστικά για καθαρή κουζίνα

17:01 9/4/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις βρεθεί να βλέπεις λεκέδες μέσα στο ψυγείο; Έχεις κουραστεί με τα καμμένα κομμάτια ψωμιού στη τοστιέρα; Δεν λέει με τίποτα να στεγνώσει το σφουγγαράκι για τα πιάτα; Μάθε μικρά μυστικά για καθαρή κουζίνα χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ!

Ψυγείο

Παραδέξου το, αν ανοίξουμε τώρα το ψυγείο σου, θα βρούμε σίγουρα στα ραφάκια της πόρτας έστω και ένα μικρό λεκέ από κάτι που χύθηκε και απλά δεν καθαρίστηκε ποτέ. Όχι, δεν είσαι βρωμιάρης, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Για να αποφύγεις αυτούς τους λεκέδες, άδειασε το ψυγείο σου, βάλε μικρά κομμάτια βετεξ σε κάθε ράφι και συρτάρι και

θα ξενοιάσεις!

Τοστιέρα

Φρυγανίζεις το ψωμάκι σου το πρωί και φεύγεις τρέχοντας για το γραφείο. Πίσω σου αφήνεις τον απόλυτο χαμό. Το ψωμάκι που φρυγάνισες έχει κολλήσει σαν βεντούζα στην τοστιέρα-φρυγανιέρα και για να φύγει θέλει γκασμά…. ή και όχι! Πάρε ένα καθαρό πινέλο, δώσε λίγο πόνο όσο «ξεσκονίζεις» τα καμμένα ψωμάκια και μετά απλά άδειασε τον δίσκο!

Σφουγγαράκι για τα πιάτα

Έκανες τη λάντζα σου σαν καλή νοικοκυρά και ξέβγαλες από τις σαπουνάδες το σφουγγαράκι. Το άφησες στο νεροχύτη το σφουγγαράκι και περιμένεις να στεγνώσει. Αμ δε! Αν δεν το αφήσεις όρθιο (βλέπε φώτο για το πως θα τα καταφέρεις) δεν πρόκειται να στεγνώσει. Αντίθετα θα μουχλιάσει!

Τώρα αν αυτά δεν σου είναι αρκετά μπες εδώ και εδώ και θα δεις περισσότερα μυστικά!

Photos: fridgecoaster.com, diylife.com, huffingtonpost.com

The post Μικρά μυστικά για καθαρή κουζίνα appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα