Μια μητέρα μιμείται τη Beyonce και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό! | Photos

10:24 18/7/2017 - Πηγή: iPop

Εκτός αν ζεις εξόριστος σ’ ένα νησί ή είσαι στο Survivor, σίγουρα θα ξέρεις ότι η Beyonce έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, τους Sir Carter και Rumi.

Κάνοντας την αρχή με τη φωτογράφηση για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Beyonce συνέχισε να μας εντυπωσιάζει, ανεβάζοντας μια μοναδική φωτογραφία στο Instagram

της με τα δίδυμα, όταν εκείνα έγιναν ενός μηνός.

Sir Carter and Rumi 1 month today. ❤️

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jul 13, 2017 at 10:10pm PDT

Μπορεί όλοι μας να θαυμάζουμε τις φωτογραφίες της Queen Bey με τα παιδιά της, όμως, σίγουρα παραδεχόμαστε ότι εάν δεν ήταν η Beyonce, θα θεωρούσαμε υπερβολικό το concept.

Έτσι, η Sharon Kellaway, μια μητέρα απ’ την Ιρλανδία προσπάθησε να μιμηθεί με χιουμοριστικό τρόπο τις φωτογραφίες της Beyonce, παρουσιάζοντας πώς θα ήταν εάν η Beyonce δεν ήταν η Beyonce!

Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε ότι τις φωτογραφίες αλα Beyonce τις τράβηξε η 6χρονη κόρη της.

Η Sharon Kellaway σχολίασε σχετικά:

Ήταν απλώς τυχαίο … Έχω τα δίδυμα, την κουβέρτα και το πέπλο, λίγα λουλούδια απ’ τον κήπο… Είχα ό, τι είχε, έτσι γιατί όχι; Σκέφτηκα ότι οι φίλοι μου θα γελούσαν… δεν περίμενα να πάει τόσο μακριά!

More from the photo shoot …. I wonder how many photos Beyoncé had to get through to get the right one. My 6 year old took the photos … no qualifications and still did a mighty job

Posted by Sharon Kellaway on Freitag, 14. Juli 2017

The post Μια μητέρα μιμείται τη Beyonce και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό! | Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα