Μια ανάσα απ’ τη ζέστη: Αναλυτικά ο καιρός την Κυριακή

10:27 30/6/2019 - Πηγή: iPop

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή και μόνο στα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις. 

Ο καιρός την Κυριακή έχει μικρή πτώση της θερμοκρασίας και μποφόρ. Συγκεκριμένα, οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα

ανατολικά.

Αναλυτικά ο καιρός την Κυριακή:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Μακεδονία μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Τοπικές νεφώσεις αναμένονται στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την ανατολική Στερεά μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στα ανατολικά και νότια 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 28 και στη νότια Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 και στα Δωδεκάνησα έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Photo: Jens Kreuter/ Unsplash

Το άρθρο Μια ανάσα απ’ τη ζέστη: Αναλυτικά ο καιρός την Κυριακή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα