Extensions ή τρέσες;

07:01 2/5/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις κοντά μαλλιά και ζηλεύεις πολύ όταν βλέπεις γυναίκες με πλούσια μακριά μαλλιά, βαριέσαι να περιμένεις να περάσει ο χρόνος και αποφασίζεις ότι τα θες τωωωρα. Οι τρόποι είναι δύο, extensions ή τρέσες, εμείς σου τους παρουσιάζουμε , και εσύ διαλέγεις.

SOS!

Ότι και να αποφασίσεις, καλό θα ήταν να επισκεφτείς πρώτα έναν ειδικό, που εμπιστεύεσαι, γιατί αν το προσπαθήσεις μόνη μπορεί να χάσεις και τα μαλλιά που έχεις ήδη.

Extensions:

Πρόκειται για μεμονωμένες

τούφες που κολλιούνται με τη μέθοδο κερατίνης ή σιλικόνης στις ρίζες των μαλλιών σου.

Για να συμπληρώσεις στην ουσία ολόκληρο το κεφάλι σου θες το λιγότερο 100 με 150, εξαρτάται από την πυκνότητα των μαλλιών σου και το μάκρος που επιθυμείς.

Το μειονέκτημα τους, είναι το κόστος τους και η ζημιά που μπορεί να προκαλέσει στα μαλλιά σου αλλά και στο κεφάλι σου βέβαια το λάθος θα είναι δικός σου, γιατί είσαι αυτή που θα ευθύνεται. Απαιτούν ειδική φροντίδα χτένισμα και προϊόντα περιποίησης.

Το αποτέλεσμα όμως, αν γίνει σωστή τοποθέτηση φαίνεται εντελώς φυσικό.

Τρέσες:

Αυτή τη φορά δε μιλάμε για μικρές τουφίτσες αλλά για ολόκληρη σειρά μαλλιών.

Η τοποθέτηση της γίνεται με δύο τρόπους. Με κλιπς που έχεις τη δυνατότητα να την αφαιρείς και να την βάζεις όποτε εσύ επιθυμείς. Και με ράψιμο που έχει μόνιμο αποτέλεσμα και δεν αφαιρείται.

Το μειονεκτήματα της ραφής είναι σαφώς περισσότερα καθώς δεν επιτρέπει στο κεφάλι σου να αναπνέει και πολλές φορές μπορεί να προκαλέσει και κενά μέσα στα μαλλιά σου καθώς ταλαιπωρεί και φθείρει τις ρίζες.

H τρέσα με κλιπς, από την άλλη πλευρά, δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στις ρίζες των μαλλιών, αφού απλά στηρίζεται επάνω τους και φοριέται μόνο για τις πιο “καλές” εμφανίσεις.

Το κόστος της είναι χαμηλότερο από αυτό τον extensions ενώ η συντήρηση τους και η φροντίδα τους είναι περίπου η ίδια.

The post Extensions ή τρέσες; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα