Μετακομίζει η Σίσσυ Χρηστίδου;

16:14 1/3/2020 - Πηγή: iPop

Μετά το πανέμορφο ταξίδι στο Παρίσι με την οικογένειά της, ψάχνει σπίτι η Σίσσυ Χρηστίδου, όπως αποκαλύπτει η ίδια. 

Δεν πάει πολύς καιρός που η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική

τους ζωή, όμως η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” συνέχιζε αυτό το διάστημα να μένει στο σπίτι όπου ζούσαν μαζί, ενώ ο τραγουδιστής των Onirama είναι αυτός που είχε μετακομίσει.

Το πρωί της Κυριακής, 1 Μαρτίου, στην εκπομπή της αποκάλυψε ότι ψάχνει σπίτι η Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή ότι η Ναταλία Γερμανού ψάχνει κι εκείνη σπίτι, προκειμένου να μετακομίσει και να βρίσκεται πιο κοντά στον νέο της έρωτα.

Την συνάντησα τη Ναταλία τις προάλλες και της είπα ότι κι εγώ ψάχνω σπίτι να μετακομίζω και μου είπε πουλάω εγώ το δικό μου και της είπα δεν θέλω να αγοράσω ευχαριστώ 

Μάλιστα, πρόκειται να μετακομίσει στο νέο σπίτι που θα βρει μαζί με τα παιδιά της, αφού ο Θοδωρής Μαραντίνης ζει σε άλλο σπίτι.

Το δημόσιο ευχαριστώ της Χρηστίδου στον Μαραντίνη και η οικογενειακή φωτογραφία! 

Άκρως αποκριάτικη εμφανίστηκε η όμορφη παρουσιάστρια στην εκπομπή της την πρώτη μέρα της άνοιξης με πορτοκαλί περούκα, γυαλιά ηλίου κι ένα μακρύ κολιέ που φοράνε περισσότερο οι ράπερ, κάνοντας “Remake”, όπως έγραψε η ίδια στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram

Remake

Keywords
Τυχαία Θέματα