Μετά από αυτό δεν θα ξεχάσεις ποτέ το παιδί σου στο αμάξι (video)

19:32 29/12/2015 - Πηγή: iPop

Ο διάσημος σεφ Matt Moran επιχειρεί να μας πείσει με έναν γλαφυρότατο τρόπο για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει ένα παρκαρισμένο αμάξι, όταν βρίσκεται εκτεθειμένο σε υψηλές θερμοκρασίες κι όταν μέσα σε αυτό μπορεί να βρίσκεται και το δικό σου παιδί…

Συγκεκριμένα, ο διάσημος Αυστραλός σεφ, θέλησε να παραθέσει ένα διαφορετικό είδους γεύμα, μαγειρεύοντας για το κοινό του σε μια από τις πιο ηλιόλουστες παραλίες της πατρίδας του, μια μέρα με υψηλή θερμοκρασία.

Όλα φυσιολογικά

μέχρι εδώ. Σωστά; Παρακολουθώντας το παρακάτω video, ωστόσο, θα διαπιστώσετε ιδίοις όμασι, μια μικρή έκπληξη που επιφύλασσε ο σεφ Moran στο πεινασμένο κοινό του: To κρέας που επέλεξε ο ίδιος να μαγειρέψει, ψήθηκε όχι σε κάποια σχάρα, ή σε κάποιο τηγάνι, αλλά σε ένα καθ’όλα «αντισυμβατικό» φούρνο. Μέσα σε ένα αμάξι!

Μέσα σε λίγη μόλις ώρα, η θερμοκρασία που είχε αναπτυχθεί μέσα στο κλειστό αυτοκίνητο, όπου ο Moran, τοποθέτησε ένα κομμάτι αρνί, ήταν τόσο υψηλή, που αρκούσε για να ψηθεί το κρέας!

Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε χρόνο σε όλη την Αυστραλία, πάνω από 5.000 παιδιά, εγκαταλείπονται χωρίς φύλαξη μέσα σε αυτοκίνητα και το παραπάνω «παράδοξο» πείραμα του σεφ Matt Moran, αποτελεί μέρος της προσπάθειας του, για την ευαισθητοποίηση των συμπατριωτών του στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Αν ένα κομμάτι φιλέτο μπορεί να μαγειρευτεί μέσα σε ένα κλειστό αυτοκίνητο σε λιγότερο από δύο ώρες, τι νομίζετε ότι μπορεί να συμβεί σε ένα μικρό παιδί αν βρεθεί στην ίδια κατάσταση;

The post Μετά από αυτό δεν θα ξεχάσεις ποτέ το παιδί σου στο αμάξι (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα