Με ανοιχτά μέτωπα την Τρίτη στη Βουλή η προ ημερησίας συζήτηση για τη διαφθορά

09:58 21/3/2016 - Πηγή: iPop

Την ώρα που τα μέτωπα της Κυβέρνησης σε θέματα, όπως το προσφυγικό και η αξιολόγηση παραμένουν ανοιχτά στη Βουλή θα «ανάψουν τα αίματα», καθώς την Τρίτη αναμένεται να διεξαχθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για θέματα Δικαιοσύνης και Διαφθοράς.

Να σημειωθεί πως την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης την έχει ζητήσει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Στο

φως αναμένεται να βγουν χαρτιά τα οποία αφορούν υποθέσεις διαπλοκής-διαφθοράς. Ενώ επίσης στο τραπέζι των συζητήσεων θα πέσει και ο ρόλος των δικαστών.

Το βάρος της συζήτησης αναμένεται να σηκώσουν, εκτός από τον Πρωθυπουργό, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός, αρμόδιος για θέματα Διαφθοράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Να τονισθεί πως παρασκήνιο έχει πάρει ήδη φωτιά με διαρροές οι οποίες φαίνεται να αφορούν τις αποκαλύψεις από τις λίστες Φαλτσιανί – Μπόργιανς, αλλά παράλληλα και άγνωστες μέχρι στιγμής υποθέσεις οι οποίες αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να προκαλέσουν εντάσεις.

Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος τόνισε:

«Δεν έχουμε κρατήσει καμία λίστα στα συρτάρια μας, δεν έχουμε αφήσει καμιά υπόθεση η οποία να μην έχει πάει στον εισαγγελέα. Το προτέρημα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και των Οικολόγων Πρασίνων είναι ότι η πολιτική γίνεται μπροστά στον πολίτη. Γι αυτό και η συζήτηση θα γίνει στην Ολομέλεια της Βουλής για να μαθαίνει απευθείας και αδιαμεσολάβητα ο ελληνικός λαός ποια είναι η πραγματική κατάσταση της Ελλάδα. Δεν θα υπάρχουν πια στεγανά, δεν θα υπάρχουν πια εξυπηρετήσεις».

Έντονη είναι η φημολογία η οποία έχει αναπτυχθεί για νέες αποκαλύψεις για τους χειρισμούς της κυβέρνησης Σαμαρά στο μέτωπο της καταπολέμησης της διαφθοράς.

Την ίδια στιγμή το Μέγαρο Μαξίμου έχει επικεντρωθεί στις υποθέσεις με τις λίστες καταθετών και άλλων μεγάλων ονομάτων και βασικό του στόχο αποτελεί το να αναδειχθούν σκοπιμότητες σε χειρισμούς αλλά και παραλείψεις της προηγούμενης Κυβέρνησης.

photo: Alexandros Michailidis / SOOC

The post Με ανοιχτά μέτωπα την Τρίτη στη Βουλή η προ ημερησίας συζήτηση για τη διαφθορά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα