Με αυτούς τους τρόπους θα αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση στο σεξ!

18:50 2/2/2020 - Πηγή: iPop

Μερικοί δεν το θεωρούν τόσο απαραίτητο, όμως το να έχεις αυτοπεποίθηση στο σεξ είναι κάτι πολύ σημαντικό κι αν την παραμελείς, τότε ίσως πρέπει να εντάξεις στην ερωτική σου ζωή. 

Το ότι μπορεί να περνάτε καλά με τον σύντροφό σου στο κρεβάτι δεν σημαίνει ότι αισθάνεται και άνετα πάντα. Ωστόσο, είναι καλό όταν έχεις σχέση να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ, αφού σίγουρα θα περνάς ακόμα καλύτερα κατά την ερωτική πράξη.

Πώς θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση στο σεξ;

Αγάπα το σώμα σου

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν κόμπλεξ με το σώμα τους άσχετα με τα κιλά τους. Σκέφτονται συχνά κατά τη διάρκεια του σεξ πώς τις βλέπει ο σύντροφός τους και πώς του φαίνεται το σώμα τους. Εσύ, όμως, δεν πρέπει να πέσεις σε αυτή την παγίδα. Μάθε να αγαπάς το σώμα σου και τον εαυτό σου έτσι όπως είναι και μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς πώς σε βλέπει ο άλλος γυμνή κι αν θα σε ήθελε δυο κιλά κάτω. Σε έχει διαλέξει για αυτό που είσαι.

Becca Tapert/ UnsplashΔοκίμασε καινούργια πράγματα

Δεν χρειάζεται στο σεξ να κάνεις μόνο όσα ξέρεις και να περιορίζεσαι μόνο στις γνωστές σου στάσεις μόνο και μόνο επειδή νιώθεις πιο εξοικειωμένη με αυτές. Μπορείς να δοκιμάσεις και καινούργια πράγματα με τον σύντροφό σου και να συνεχίσεις να νιώθεις το ίδιο άνετα. Μην διστάζεις να πειραματιστείς.

Ξέρεις τι μπορείς να κάνεις στο κρεβάτι ανεξαρτήτως ηλικίας;

Εκμεταλλεύσου τα θετικά σου στοιχεία

Χειρίσου καλύτερα τα θετικά σου στοιχεία και τα πλεονεκτήματά σου. Όλοι έχουμε κάποια χαρακτηριστικά που μας αρέσει να τα αναδεικνύουμε. Αυτά, λοιπόν, ανάδειξέ τα και στο κρεβάτι. Έτσι, θα αρχίσεις να αισθάνεσαι πιο άνετα με το σώμα σου, τον εαυτό σου και τα δυνατά σου σημεία. Δοκίμασε καινούργια εσώρουχα που θα αναδεικνύουν αυτά τα σημεία στο σώμα σου που τόσο αγαπάς.

Αυτός είναι ο τρόπος για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση!

Διάβασε ακόμα:

Αυτό που πρέπει να δοκιμάσεις στο κρεβάτι με τον σύντροφό σου!

Photo: Toa Heftiba/ Unsplash

Το άρθρο Με αυτούς τους τρόπους θα αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση στο σεξ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα