Με αυτούς ΔΕΝ πρέπει να πας διακοπές

22:00 17/7/2014 - Πηγή: iPop

Μέσα Ιουλίου και τα σχέδια των διακοπών σχεδόν μονοπωλούν στις συζητήσεις της παρέας. Από τη μία όλους μας απασχολεί το πού θα πάμε διακοπές, από την άλλη το με ποιους θα πάμε. Μπορεί οι επιλογές σου να κινούνται μεταξύ παρέας-κολλητών-σχέσης, αλλά ίσως σκέφτεσαι φέτος να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό ή δέχεσαι αναπάντεχες προτάσεις από άτομα που δεν θα το περίμενες. Πάνω εκεί που έχεις θολώσει ολίγον τι και σκέφτεσαι όλα τα ενδεχόμενα, ερχόμαστε εμείς για να σου πούμε ποιους πρέπει να αποφύγεις.

Το αφεντικό

Όχι, μην απορείς. Μπορεί να θεωρείς ότι ούτως ή άλλως το αφεντικό θα ήταν η απόλυτη

ανορθόδοξη επιλογή, αλλά στο λέμε από προσωπική εμπειρία ότι το σύγχρονο γραφείο έχει χαλαρό κλίμα και το αφεντικό δεν κάθεται σε κάποιο θρόνο. Μπορεί, μάλιστα, να έχει την ίδια ηλικία με εσένα ή ήδη να βγαίνετε για ένα ποτό. Προσοχή, μην σε ξεγελάσει το ευγενικό του χαμόγελο και η προσηνής συμπεριφορά! Θυμήσου ότι δεν θες να τον δεις με μαγιό, ούτε πιωμένο, δεν θες να γνωρίσεις τόσο καλά τη σχέση του και δεν θες να σε πετύχει να τσακώνεσαι με τη δικιά σου σχέση. Επίσης, δεν θες να έρθει η στιγμή να πληρώσετε το λογαριασμό σε κάποιο ταβερνάκι και με συγκαταβατικό ύφος να σου πει «άσε, το ΄χω». Επίσης, σίγουρα δεν θες να τσακωθείτε επειδή δεν θυμόσουν από ποια πύλη φεύγει το πλοίο και να υποστείς την αντίδρασή του στο γραφείο. Και για να μην τα πολυλογούμε δεν θες να βλέπεις την αφεντομουτσουνάρα του και στις διακοπές σου. Έλεος!

Πρώην

Εδώ υπάρχουν 2 σενάρια. Πρώτον είστε από αυτά τα πολιτισμένα ζευγάρια που χωρίσατε αλλά επειδή είστε πάνω από όλα φίλοι και κυρίως επειδή έχετε ξεμείνει χωρίς άλλους φίλους, αποφασίσατε να πάτε μαζί. Δεύτερον είστε από αυτά τα ζευγάρια που μεγαλώσατε μαζί, όταν χωρίσατε εσύ τα έφτιαξες με τον κολλητό του και εκείνος με την αδερφή σου και τώρα κάνετε όλοι μαζί διακοπές. Συμβουλή: Κάνε καινούριους φίλους! Δεν παίζεις στο Beverly Hills και είναι λίγο διαστροφικό όλο αυτό με τον παλιό και τον καινούριο στο ίδιο μέρος. Εκτός αν αυτός ήταν ο στόχος εξαρχής, σου αρέσουν τα ταμπού και αναζητάς τέτοιες μπερδεμένες ιστορίες, οπότε πάμε πάσο!

Τον κολλητό του / την κολλητή της

Δεν εννοούμε ζευγαράκια που μπορεί να έχει και μια πλάκα στη Μήλο ή τη Σαντορίνη. Εννοούμε το κουαρτέτο εγώ – η σχέση μου – ο κολλητός/ η κολλητή, ενίοτε συν μια ξέμπαρκη φίλη. Δεν είναι καλή ιδέα. Θα σου πούμε γιατί όχι ο κολλητός. Θυμάσαι πώς πέρασες τον ένα μήνα του Μουντιάλ; Θυμάσαι πόσο καιρό έκανε να ξεμυρίσει το σαλόνι από τα τσιγάρα; Θυμάσαι ότι μετά τη «στέψη» της Γερμανίας είπες στον κολλητό «δεν σας αντέχω άλλο στο ίδιο δωμάτιο»; Γι΄ αυτό! Σειρά της κολλητής. Χώρισε λίγο καιρό πριν και «κρίμα είναι μωρέ». Όχι, δεν είναι. Πρώτον, ο χειρότερος εαυτός μιας γυναίκας βγαίνει με την κολλητή της (κουτσομπολιό, ζώδια, σχέσεις, σεξ). Δεύτερον, τα θέματα συζήτησης γίνονται βαρετά για έναν άνδρα (νύχια, μαλλιά, μόδα, ζώδια είπαμε;). Τρίτον, γιατί να θες μαζί σου «το φανάρι» που κλαίγεται ή ψάχνεται (αμφότερα ενοχλητικά); Συμπέρασμα: θα πας μετά ταξίδι με τον κολλητό ή την κολλητή! Ή μήπως όχι;

The post Με αυτούς ΔΕΝ πρέπει να πας διακοπές appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα