Γράψε με το Greek Keyboard στο Android κινητό σου

20:31 17/7/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις Android κινητό και θέλεις ένα Greek Keyboard; Κατέβασε το από το market δωρεάν τώρα! Μη μας κοιτάς περίεργα, είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για όσους έχουν συσκευές που «τρέχουν» το λογισμικό Android και προτιμούν να γράφουν στα ελληνικά.

To Greek Keyboard ενσωματώνει ένα ειδικό πληκτρολόγιο

7bit για ελληνικά SMS μέχρι 160 χαρακτήρες, σε αντίθεση με το ενσωματωμένο των Android Phones το οποίο περιορίζεται μόλις στους εβδομήντα!

Αφού κατεβάσεις την εφαρμογή θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το πληκτρολόγιο ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. Ρυθμίσεις-Γλώσσα και πληκτρολόγιο, και τσεκάρεις την επιλογή «Greek Keyboard». ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα σου εμφανιστεί ένα warning μην σκεφτείς ότι θα εκραγεί το κινητό σου! Αυτό το μήνυμα εμφανίζεται «στάνταρ» από το λογισμικό αι το κάνει για όλα τα 3rd party πληκτρολόγια του market! Αν δεν μας πιστεύεις ψάξε το στο google! Στην συνέχεια όταν είσαι σε πεδίο που έχεις να εισάγεις κείμενο, κράτα πατημένο το πεδίο αυτό (long-pressing) και άλλεξε input method επιλέγοντας και από εκεί το Greek Keyboard. ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε κάποιες συσκευές, το input method αλλάζει κατεβάζοντας το notification bar.

Tip!

Για να τονίσεις ένα γράμμα πάτα 2 φορές το εκάστοτε πλήκτρο!

Ενώ βρίσκεσαι στο κεντρικό πληκτρολόγιο, πάτα το πλήκτρο «SMS» για να πας στο πληκτρολόγιο που περιέχει μόνο 7bit χαρακτήρες, το οποίο σου επιτρέπει να γράψεις 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά SMS.

The post Γράψε με το Greek Keyboard στο Android κινητό σου appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
android keyboard greek, android market greek
Τυχαία Θέματα