Μάθε πως να γίνεις υγιής και δυνατή

11:32 23/4/2017 - Πηγή: iPop

Έχεις φτάσει σε σημείο να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου; Να σε ρωτάνε περαστικοί στον δρόμο αν είσαι έγκυος ή ακόμα χειρότερα να ξέρει το αγόρι σου τον αριθμό της ζυγαριάς σου; Τα συρτάρια της κουζίνας περιέχουν μόνο ανθυγιεινό φαγητό και περνάς ατελείωτες ώρες στον καναπέ χαζεύοντας τις αγαπημένες σου σειρές; Τότε αγαπητή αναγνώστρια χρειάζεσαι επειγόντως μία δραστική αλλαγή στον τρόπο ζωής σου. Μάθε πως να γίνεις υγιής και δυνατή παρακάτω.


Αναβάθμισε τις συνήθειες σου

Ψάξε πώς να μαγειρεύεις μόνη σου γεύματα. Μάθε

να αγοράζει οτιδήποτε πράσινο και καθαρό, συνδύαζε άπαχη γαλοπούλα, καστανό ρύζι και ωριμασμένα λαχανικά.

Δοκίμασε τον διάδρομο στο γυμναστήριο. Υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι κάνεις αυτή την απόφαση για σένα. Με καθημερινή άσκηση και με την καλύτερη κατανάλωση θα καταφέρεις μέσα σε 3 μήνες να χάσεις αρκετά κιλά.

Μετρήσου

Σημαντικό μέρος αυτής της διαδικασίας είναι το μέτρημα, καθώς πρέπει να γνωρίζεις που βρίσκεσαι πόσες θερμίδες πρέπει να χάνεις ημερησίως, πόσες να καταναλώνεις.

Μυστικά για να φτάσεις πιο γρήγορα στον στόχο σουΔημοσίευσε τα αποτελέσματα: Δείξε στον κόσμο τι έχεις καταφέρει, τις διαφορές πριν και μετά όπως κάνουν πολλοί ακόμα άνθρωποι καθώς αυτό μπορεί να ανεβάσει αρκετά την ψυχολογία σου και να σε ωθήσει να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο.Τρώγε σνακ με πιο έξυπνο τρόπο: Δοκίμασε μπαστούνια καρότου ή αγγουριού!Επέλεξε την τεχνολογία: Πρόσθεσε το δικό σου πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό σου έτσι ώστε να σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να γυμναστείς και να σε κρατάει σε εγρήγορση.Βγες έξω: Δοκίμασε το κολύμπι, πεζοπορία, ποδηλασία και γενικά ο,τι υπάρχει εκεί έξω που θα σε βοηθήσει με τον στόχο σου.

Το Καλοκαίρι είναι κοντά.. εμείς αρχίσαμε, εσύ;

The post Μάθε πως να γίνεις υγιής και δυνατή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα