Καρέ-καρέ η απίστευτη μεταμόρφωση της Angelina Jolie σε Maleficent! (Video)

18:30 17/9/2019 - Πηγή: iPop

Κι ενώ μετράμε αντίστροφα τον χρόνο για την κυκλοφορία του Maleficent: Mistress of Evil στους κινηματογράφους, η εντυπωσιακή Angelina Jolie μας δείχνει σ’ ένα video καρέ-καρέ την απίστευτη μεταμόρφωσή της! Η Disney δημοσίευσε ένα video με την προετοιμασία για τη μεταμόρφωση της Angelina Jolie

σε Maleficent!

View this post on Instagram

Angelina Jolie becomes the Mistress of Evil in these behind-the-scenes photos. #Maleficent

A post shared by Disney (@disney) on Sep 10, 2019 at 7:05pm PDT

Οι φανς της Angelina Jolie περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την επιστροφή της στον ρόλο της κακιάς στην ταινία της Disney. Η νέα ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και φυσικά έχουμε πάρει ήδη μια γεύση απ’ το τι θα δούμε!

Για τη μεταμόρφωση της Angelina Jolie σε Maleficent χρειάζονται φυσικά πολύωρες προετοιμασίες, κι ένα ολοκληρωτικό extreme makeover, αφού πρόκειται για μια ολοκληρωτική αλλαγή.

Στο video που δημοσίευσε η Disney βλέπουμε πως η ομάδα πίσω απ’ το extreme makeover, αρχικά πιάνει τα μαλλιά της Angelina Jolie σε δύο πλεξούδες, τα οποία στη συνέχεια γίνονται τα γνωστά κέρατα.

Μετά, έρχεται το μακιγιάζ, με την ομάδα να της βάφει τα μάτια και στην συνέχεια να βάζει τα προσθετικά στοιχεία στο πρόσωπό της.

Στο τέλος, μπαίνουν τα μυτερά δόντια και το κόκκινο κραγιόν και η Angelina Jolie είναι έτοιμη!

Καρέ-καρέ η απίστευτη μεταμόρφωση της Angelina Jolie σε Maleficent:

View this post on Instagram

She’s back in black! Go behind the horns as Angelina Jolie transforms into #Maleficent: Mistress of Evil. See the film in theaters October 18!

A post shared by Disney (@disney) on Sep 10, 2019 at 7:00pm PDT

Δες το trailer:

View this post on Instagram

“There is no one in the world that could play Maleficent except for Angelina Jolie.” Watch the cast of #Maleficent: Mistress of Evil in this behind-the-scenes look, and see the film in theaters October 18!

A post shared by Disney (@disney) on Sep 5, 2019 at 10:59am PDT

Info!

To Maleficent κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014. Η ταινία είναι βασισμένη στο παραμύθι La Belle au bois dormant του Σαρλ Περώ και στην εκδοχή των Αδελφών Γκριμ. Αποτελεί μια εναλλακτική εκδοχή της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney Η Ωραία Κοιμωμένη του 1959 και διηγείται την ιστορία από την οπτική γωνία της Κακιάς Μάγισσας.

Όταν η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 29 Μαΐου 2014 απέσπασε αρνητικά σχόλια από τους κριτικούς, αλλά τα συνολικά έσοδα έφτασαν τα 758,4 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και έλαβε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Τώρα, η συνέχεια της πρώτης ταινίας κυκλοφορεί τον Οκτώβριο του 2019, έτοιμη να σπάσει για ακόμα μια φορά τα ταμεία, και με την ελπίδα αυτή τη φορά να λάβει θετικότερες κριτικές!

Δες ακόμα:

Οι αγαπημένες μας κλασικές ταινίες της Disney που κυκλοφορούν ξανά!

Το άρθρο Καρέ-καρέ η απίστευτη μεταμόρφωση της Angelina Jolie σε Maleficent! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα