Μαρία Σολωμού: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και ο λόγος που ο γιος της μένει με τον μπαμπά του

11:02 3/12/2020 - Πηγή: iPop

Καλεσμένη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Σολωμού στο The 2Night Show, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή, τον 15χρονο γιο της και τον κορονοϊό.

Στην πρώτη καραντίνα πέρασε πολύ καλά, όπως αποκάλυψε η ίδια, αφού βρήκε τον εαυτό της, όμως η δουλειά δεν την άφησε να κάνει το ίδιο και σε αυτή. Η εκπομπή Roomies την αναγκάζει να ξυπνάει πολύ νωρίς το πρωί, κάτι που η ίδια δεν αντέχει και τόσο. Τι συνέβη, όμως, όταν έμαθε πως η συνεργάτιδά της στην εκπομπή, η Κατερίνα Ζαρίφη, διαγνώσθηκε θετική στον κορονοϊό; Πώς το αντιμετώπισε η Μαρία

Σολωμού;

Όταν έμαθα ότι η Κατερίνα έχει κορονοϊό, με έπιασε πανικός. Εσωτερικός, κυριλέ πανικός. Λέω, εντάξει το αντιμετωπίζουμε και ήμασταν σίγουρες ότι το έχουμε και εγώ και η Ντορέττα. Με το που το έμαθα, άρχισα να σκέφτομαι εάν πήγα στη μαμά μου, αν είχα πάει στον Αλέξανδρο, αν είχα κάνει ένα φίτινγκ και είχα έρθει σε επαφή εκείνη την εβδομάδα με τον περισσότερο κόσμο που έχω έρθει σε όλη την καραντίνα. Βέβαια, επειδή ήξερα ότι είχα πολλά τέτοια ραντεβού, πήγα παντού με μάσκα οπότε ήμουν σε ένα κομμάτι ήσυχη ότι δεν θα τους έχω κολλήσει. Ανησυχήσαμε γιατί δεν ξέραμε καθόλου… Υπάρχουν άνθρωποι που το πέρασαν όρθιοι στο πόδι με δέκατα και υπάρχουν άλλοι που διασωληνώθηκαν ασχέτου ηλικίας. Οπότε υπήρχε η πρώτη αγωνία να την παίρνουμε τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο και να την ρωτάμε εάν έχει πυρετό.

Στην γνωστή βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον 15χρονο γιο της, ο οποίος ζει πλέον με τον πατέρα του, Μάριο Αθανασίου. Ο λόγος; Βρίσκεται στην εφηβεία!

«Από πέρσι, από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του» είπε η ίδια.

Η Μαρία Σολωμού μίλησε, ακόμα, και για την προσωπική της ζωή και τόνισε πως «Όταν ψάχνεις κάτι συνήθως δε σου έρχεται. Δεν μπορείς να το εκβιάσεις αυτό. Πρέπει να χαλαρώσεις». Η ίδια είπε πως είναι πολύ σημαντικό να τα βρεις με τον εαυτό σου κι αν δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου δε θα αντέξεις κι έναν ακόμα άνθρωπο.

Τα τελευταία 17 χρόνια ήμουνα πάντα σε σχέση. Γεια σου, έλα. Είχα πάντα σοβαρό θέμα ανεξαρτησίας. Έτυχε πολλές φορές να είμαι με κάποιον και μετά να βλέπω κάποιον να το τελειώνω και να πηγαίνω σε άλλη σχέση. Ναι το έχω πει στο σύντροφό μου. Δεν ήταν καλό αυτό που έκανα αλλά υπάρχει και το άλλο. Συγγνώμη ερωτεύτηκα. Το πλήρωσα το ότι άφηνα τον έναν και πήγαινα στον άλλον.

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως θέλει να αλλάξει το μοτίβο της σχέσης, να επαναπροσδιορίσει τι πάει να πει σχέση και να βρει αυτό που της ταιριάζει. Τέλος, είπε χαρακτηριστικά «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει το “για πάντα”. Όταν σκέφτομαι παλιές μου σχέσεις λέω: Πώς γίνεται να ήμουν εγώ με αυτόν τον άνθρωπο;».

Δες τι είπε η Μαρία Σολωμού στο The 2Night Show:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μαρία Σολωμού: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και ο λόγος που ο γιος της μένει με τον μπαμπά του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα