“Μακάρι να έκανα περισσότερα παιδιά, αλλά δε μου δόθηκε η επιλογή”: Η Nicole Kidman μιλά για τη μητρότητα και γίνεται πιο αποκαλυπτική από ποτέ

12:10 22/8/2021 - Πηγή: iPop

Η Nicole Kidman είναι αδιαμφισβήτητα μια Hollywood legend που ήθελε πάντα μια μεγάλη οικογένεια. Στο επετειακό τεύχος για τα 25 χρόνια του αυστραλιανού Marie Claire, μίλησε ανοιχτά για την αγάπη, τα μαθήματα ζωής, την καριέρα της, τη μητρότητα και την επιθυμία της να αποκτήσει περισσότερα παιδιά.

Η Nicole Kidman είμαι μια επιτυχημένη ηθοποιός και το ιστορικό της καριέρας της περιλαμβάνει περισσότερες από 60 κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, ένα Όσκαρ, πέντε Χρυσές Σφαίρες και δύο Emmy και η λίστα συνεχίζει να μεγαλώνει! “Είμαι σοκαρισμένη και έκπληκτη, αλλά απίστευτα περήφανη και ευγνώμων γιατί ξέρω τι σημαίνει να φτάνεις εδώ. Όλα κερδίζονται με κόπο”, δήλωσε η ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Η ηθοποιός, όμως, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη επιτυχία της, έχει ένα μικρό παράπονο όσον αφορά την οικογένεια. Η σταρ έχει δύο κόρες με το σύζυγό της, Keith Urban: την 13χρονη Sunday Rose και τη 10χρονη Faith Margaret. Υιοθέτησε την Isabella και τον Connor – που σήμερα είναι 28 και 26 ετών αντίστοιχα – όσο ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise. Παρόλα αυτά δηλώνει: “Μακάρι να έκανα περισσότερα παιδιά, αλλά δε μου δόθηκε η επιλογή. Θα ήθελα πολύ να είχα 10 παιδιά, αλλά δεν πειράζει, γιατί μπόρεσα να φροντίσω άλλα. Έχω έξι ανίψια και 12 βαφτιστήρια. Λατρεύω να δίνω τη φροντίδα μου, λατρεύω τα παιδιά. Είναι αλλόκοτα, αστεία και δε φιλτράρουν αυτά που θα πουν. Και τα βλέπεις να μεγαλώνουν και να ακολουθούν το δρόμο τους”.

Πίσω στα ‘90s, όταν ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise, είχε μια εξωμήτρια κύηση και μια αποβολή. Οι γιατροί της είχαν πει ότι ήταν σχεδόν αδύνατο να συλλάβει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Μιλώντας για τις δύο αυτές απώλειες, το 2018, εξήγησε πως “ξέρω τη λαχτάρα. Αυτήν τη λαχτάρα. Είναι τεράστια λαχτάρα που σε πονάει. Και η απώλεια! Η απώλεια της αποβολής είναι ένα θέμα που δε συζητάμε συχνά. Είναι μεγάλος θρήνος για πολλές γυναίκες.”

Η Nicole Kidman μιλάει γεμάτη αγάπη και θαυμασμό για τον σύζυγό της, θρύλο της country μουσικής Keith Urban “Ήταν ένα απόλυτο θαύμα το να συναντηθούμε. Δύο Αυστραλοί γεννήθηκαν το ίδιο έτος, αλλά ζούσαν σε διαφορετικούς κόσμους και πόλεις, πώς συνέβη αυτό; Ήταν γραφτό για να γίνει”, αποκάλυψε η ηθοποιός.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο “Μακάρι να έκανα περισσότερα παιδιά, αλλά δε μου δόθηκε η επιλογή”: Η Nicole Kidman μιλά για τη μητρότητα και γίνεται πιο αποκαλυπτική από ποτέ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα