Λαμβάνοντας έμπνευση από εκείνους που πέτυχαν τους στόχους τους. Η Sheryl Lee Ralph τα είπε όλα, σταμάτα να ψάχνεις τη συνταγή της επιτυχίας

19:12 13/9/2022 - Πηγή: iPop

Η ομιλία της Sheryl Lee Ralph μετά τη νίκη της στα Emmy είναι αυτό που χρειάζεται να ακούσει κάθε άνθρωπος που αναζητά έμπνευση. «Πίστεψε!». Αυτή ήταν η λεζάντα που έγραψε στη φωτογραφία της μετά την απονομή του χρυσού Emmy για τον Β’ γυναικείο ρόλο για τη σειρά που συμμετέχει.

Η ομιλία της Sheryl Lee Ralph που μας έδωσε έμπνευση

Σε οποιονδήποτε που είχε κάποτε ένα όνειρο, μια σκέψη, που δεν ήταν, που δεν θα μπορούσε και δεν μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, είμαι εδώ για να του δείξει πώς το να πιστεύεις μοιάζει.

Έτσι μοιάζει η προσπάθεια

και το να μην τα παρατάς ποτέ

Sheryl Lee Ralph

Προσφέρει τόνους έμπνευσης αυτή η νικητήρια ομιλία της ηθοποιού. Γιατί είναι η απόδειξη ότι τελικά πιάνει. Αυτό που πιστεύεις, αυτό που ονειρεύτηκες, αυτό που λαχτάρησες, αφού δουλέψεις σκληρά και δεν τα παρατήσεις θα γίνει!

Συχνά γράφω γι’αυτό το θέμα με κίνδυνο να γίνω γραφική και να σε κουράσω εσένα που δεν τα πιστεύεις αυτά τα πράγματα! Τόσο απλά αν πιστέψεις ότι μπορείς να κάνεις οτιδήποτε κάποια μέρα το καταφέρνεις!

Για τη συγκεκριμένη ηθοποιό, αυτό το βραβείο το οποίο είναι η δεύτερη μαύρη γυναίκα που το κερδίζει στην ιστορία του θεσμού, ήταν κάτι που ήθελε πολύ, ήταν οι κόποι της, η δουλειά της, οι θυσίες της. Ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών της και αποφάσισε να μοιραστεί το μήνυμα με τον κόσμο ώστε να ακολουθήσουν και άλλοι άνθρωποι τη συνταγή της επιτυχίας.

View this post on Instagram

A post shared by Sheryl Lee Ralph (@thesherylleeralph)

Δεν υπάρχουν μυστικά

Αν θες κάτι πίστεψε ότι μπορείς να το καταφέρεις και μην σταματήσεις μέχρι να φτάσεις. Αυτό είναι το μήνυμα που λένε όλοι όσοι έχουν πετύχει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο δρόμος είναι δύσκολος, με πόνο, δάκρυα και ώρες δουλειάς. Θυσίες, απογοητεύσει. Αν δεν τα παρατήσεις σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες θα τα καταφέρεις! Θα φτάσεις!

Πάψε να κοιτάς την λαμπερή εικόνα της βράβευσης. Το χαμόγελο, το χειροκρότημα, τα δάκρυα συγκίνησης. Όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα για το τίμημα που πληρώνεις μέχρι να φτάσεις στο κάδρο της επιτυχίας. Η επιτυχία δεν έρχεται κατά τύχη και ο δρόμος για να φτάσεις εκεί είναι μόνο ανηφορικός.

Και όμως ο εγκέφαλος όσων πιστεύουν είναι διαφορετικούς από εκείνων που δεν πιστεύουν

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Λαμβάνοντας έμπνευση από εκείνους που πέτυχαν τους στόχους τους. Η Sheryl Lee Ralph τα είπε όλα, σταμάτα να ψάχνεις τη συνταγή της επιτυχίας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα