Κυρβερνητικές διευκρινίσεις για το «καρφί» του Τσίπρα: «Δεν αφορούσε τον Σόιμπλε»

15:24 22/12/2016 - Πηγή: iPop

Το «καρφί» του Πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια δηλώσεων του σε εκδήλωση της Βουλής για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα έσπευσε να σχολιάσει κυβερνητική πηγή. Συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα προέβη σε διευκρινίσεις σημειώνοντας πως ο Πρωθυπουργός δεν άφησε καμία αιχμή κατά του γερμανού Υπουργού Οικονομικών, Β. Σόιμπλε.

Θυμίζουμε,

πως ο Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι της Πέμπτης επισήμανε:

Όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους, ούτε της Ευρώπης

Επειδή αμέσως όλοι κατάλαβαν πως ο Πρωθυπουργός έστρεψε τα πυρά του κατά του Γερμανού Υπουργού ανώτατη κυβερνητική πηγή διέψευσε τους εν λόγω ισχυρισμούς και τόνισε πως δεν αφορούσε τον Β. Σόιμπλε.

Αναλυτικά η δήλωση του Πρωθυπουργού που σχολιάστηκε από όλους:

Εκείνοι που τούτες τις ημέρες μας κουνάνε και το δάχτυλο, στο όνομα των συμφωνιών, και απευθύνονται με ιταμό τρόπο στον ελληνικό λαό, να ξέρουν ότι πρέπει πρώτα να τηρούν αυτοί τις δεσμεύσεις τους και μετά να απευθύνονται σε εμάς. Μέρες που είναι, έχοντας και το πνεύμα των Χριστουγέννων, θα τους ανταποδώσουμε λέγοντάς τους Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή καρδιά. Να έχουν την ευλογία, να αισθάνονται καλά και να είναι ευτυχισμένοι στην ψυχή τους. Όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους, ούτε τα προβλήματα της Ευρώπης, ούτε τα προβλήματα του κόσμου ολόκληρου

Να τονίσουμε, πως η πηγή της Κυβέρνησης δεν ξεκαθάρισε τελικά για ποιον χτυπούσε η «καμπάνα» του Πρωθυπουργού.

Διαβάστε επίσης:

Μήνυμα Τσίπρα: Εκείνοι που κουνάνε το δάχτυλο να τηρούν πρώτα τις δεσμεύσεις τους-Photos

photo:DPA

The post Κυρβερνητικές διευκρινίσεις για το «καρφί» του Τσίπρα: «Δεν αφορούσε τον Σόιμπλε» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα