Κυκλοφοριακά προβλήματα κατά την επιστροφή των εκδρομέων

19:30 17/4/2017 - Πηγή: iPop

Κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται κατά την επιστροφή των εκδρομέων στο ύψος της Ελευσίνας και στα διόδια Καλαμακίου αυτή την ώρα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Στην Ελευσίνα:Έχει σχηματιστεί ουρά, περίπου, δύο χιλιομέτρωνΣτα διόδια Καλαμακίου:Έχει σχηματιστεί ουρά 300 μέτρων.

Στα διόδια Αφιδνών δεν υπάρχει πρόβλημα και οι εκδρομείς του Πάσχα

επιστρέφουν χωρίς καθυστερήσεις στην Αθήνα.

Δευτέρα του Πάσχα, από τις 12:00 έως τις 22:00, ισχύουν για το ρεύμα εισόδου απαγορεύσεις για φορτηγά ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, ως εξής:

Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.Στη Ν.Ε.Ο. ΘεσσαλονίκηςΑθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. ΑθηνώνΘεσσαλονίκης.Στην Εθνική Οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι το 11ο χλμ (Χ.Θ. 11+340) αυτής.

The post Κυκλοφοριακά προβλήματα κατά την επιστροφή των εκδρομέων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα