Με αυξημένη κίνηση και κακοκαιρία η επιστροφή των εκδρομέων

16:30 17/4/2017 - Πηγή: iPop

Με αυξημένη κίνηση και κακοκαιρία γίνεται η επιστροφή των εκδρομέων, χωρίς ευτυχώς, όμως, να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα στους δρόμους.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία είναι αυξημένη στις εθνικές οδούς Αθηνών- Λαμίας και Αθηνών- Κορίνθου, όπως επίσης και στις εθνικές οδούς Αντιρρίου – Ιωαννίνων, Πατρών – Κορίνθου και Πατρών – Πύργου.

Η Ιονία Οδός κοντά στην Ρίζα Ναυπακτίας και πριν το Αντίρριο έχει αυξημένη κίνηση, ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις

της Τροχαίας προκειμένου να ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Αυξημένη κίνηση καταγράφεται επίσης στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ φέρεται να υπάρχει μια μικρή ανάσχεση της κυκλοφορίας κοντά στην διασταύρωση με την εθνική οδό Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας.

Τέλος, έντονη είναι η κυκλοφορία και στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ρεύμα προς Πάτρα.

Παράλληλα, ομαλά γίνεται και η επιστροφή των Θεσσαλονικέων. Υποτονική είναι η κίνηση στο οδικό δίκτυο που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Χαλκιδική, τις Σέρρες και την Καβάλα, ενώ αυξημένη είναι στο δίκτυο από την Κατερίνη.

Θυμίζουμε πως από τις 12:00 έως τις 22:00, ισχύουν για το ρεύμα εισόδου απαγορεύσεις, για φορτηγά ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, ως εξής:

Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης.Στην Εθνική Οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι το 11ο χλμ (Χ.Θ. 11+340) αυτής.

The post Με αυξημένη κίνηση και κακοκαιρία η επιστροφή των εκδρομέων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα