Διευκρινίσεις δια στόματος του Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ- Χωρίς τέλος η κόντρα με το Υπ. Υγείας

15:09 28/4/2016 - Πηγή: iPop

Σε δηλώσεις σχετικά με την κόντρα που ξέσπασε με το Υπουργείο Υγείας προέβη ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θανάσης Γιαννόπουλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης του. Χαρακτηριστικά τόνισε πως το αίτημα παραίτησης το πληροφορήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης μέσω facebook.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Θ. Γιαννόπουλος εξήγησε πως θεωρεί «άκομψο τον τρόπο που απευθύνεται κάποιος υπουργός σε άτομα, προέδρους κ.λ.π. σε εποπτευόμενους οργανισμούς»

και εν συνεχεία εκτίμησε πως κατά τη γνώμη του οι παραιτήσεις ζητήθηκαν «επειδή το συμβούλιο της Τρίτης δεν κατέληξε στο να υιοθετήσει την άποψη την οποία είχε το υπουργείο».

«Αυτός ήταν και ο λόγος προφανώς ότι η πολιτική ηγεσία θέλει την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου. Καταλαβαίνετε ότι η θέση η δικιά μου, μετά από μια τέτοια πολιτική ιστορία, να φθάσω στο σημείο να παρανομώ για να κάνω τα οποιαδήποτε χατίρια, και αυτό το θέμα είναι ηθικό θέμα, είναι θέμα τιμής για μας όλους, διότι οι θέσεις αυτές είναι θέσεις τιμητικές, δεν είναι θέσεις που παίρνουμε κάποια αμοιβή, δεν πληρωνόμαστε» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ενώ κλείνοντας τη συνέντευξη του μίλησε για ποινική διάσταση του ζητήματος της παρέμβασης καθώς «έχει υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά από τον κ. Λοβέρδο, Κεγκέρογου και την κ. Χριστοφιλοπούλου και καταλαβαίνετε ότι το θέμα όλο πλέον παίρνει άλλη διάσταση και άλλη τροπή».

Να θυμίσουμε πως η κόντρα ΚΕΕΛΠΝΟ -Υπουργείου Υγείας ξεκίνησε από την υπόθεση της τροποποιημένης από τον Αναπληρωτή Υπουργό λίστας επιτυχόντων βάσει της οποίας δόθηκε εντολή να προχωρήσει στην πρόσληψη 100 γιατρών για τις ΜΕΘ.

Μέσω του Facebook ζήτησε ο Παύλος Πολάκης τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ απαντάει ότι δεν θα παραιτηθεί κανένας!

Περίπου 24 ώρες μετά την απόφαση του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ να μην υιοθετήσει την τροποποιημένη από τον αναπληρωτή υπουργό λίστα επιτυχόντων βάσει της οποίας είχε εντολή να προχωρήσει στην πρόσληψη 100 γιατρών για τις ΜΕΘ, ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει πως «ζητάμε τις ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ των μελών του ΔΣ που ορίζονται από το Υπουργείο για να προχωρήσουμε σε ορισμό νέων μελών και έναρξη της κάθαρσης στον οργανισμό με ταυτόχρονη αναδιοργάνωση της λειτουργίας του».

The post Διευκρινίσεις δια στόματος του Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ- Χωρίς τέλος η κόντρα με το Υπ. Υγείας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα