Κόντρα ΚΕΕΛΠΝΟ -Υπουργείου Υγείας

10:53 28/4/2016 - Πηγή: iPop

Σε κόντρα ΚΕΕΛΠΝΟ -Υπουργείου Υγείας εξελίσσεται η υπόθεση της τροποποιημένης από τον αναπληρωτή υπουργό λίστα επιτυχόντων βάσει της οποίας δόθηκε εντολή να προχωρήσει στην πρόσληψη 100 γιατρών για τις ΜΕΘ. Μέσω του Facebook ζήτησε ο Παύλος Πολάκης τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ απαντάει ότι δεν θα παραιτηθεί κανένας!

Περίπου

24 ώρες μετά την απόφαση του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ να μην υιοθετήσει την τροποποιημένη από τον αναπληρωτή υπουργό λίστα επιτυχόντων βάσει της οποίας είχε εντολή να προχωρήσει στην πρόσληψη 100 γιατρών για τις ΜΕΘ, ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει πως «ζητάμε τις ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ των μελών του ΔΣ που ορίζονται από το Υπουργείο για να προχωρήσουμε σε ορισμό νέων μελών και έναρξη της κάθαρσης στον οργανισμό με ταυτόχρονη αναδιοργάνωση της λειτουργίας του».

Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θανάσης Γιαννόπουλος, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί κανένα μέλος του ΔΣ καθώς «οι λόγοι που μας ζητούνται οι παραιτήσεις τους είναι αβάσιμοι» ενώ σημείωσε ότι υπάρχει πρόβλημα νομιμότητας με την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού για τις προσλήψεις στις ΜΕΘ

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο το πρόβλημα νομιμότητας έγκειται στο ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ και όχι το Υπουργείο Υγείας έπρεπε να αναρτήσει τον προσωρινό πίνακα των προσλήψεων, και πως παρανόμως ο κ Πολάκης πήρε τους προσωπικούς φακέλους.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε πως είναι χαρακτηριστικό ότι οι 72 θέσεις έγιναν 56 ενστάσεις, ενώ το 2012 οι αντίστοιχες ενστάσεις ήταν μόλις 10.

The post Κόντρα ΚΕΕΛΠΝΟ -Υπουργείου Υγείας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα