10 λάθη στη διακόσμηση του σπιτιού σου που πρέπει να διορθώσεις αμέσως!

10:52 28/4/2016 - Πηγή: iPop

Διακόσμηση σπιτιού: μία όχι και τόσο εύκολη υπόθεση… Κι ενώ όλα τα έχεις επιμεληθεί με τα χεράκια σου από γωνία σε γωνία σε απ’ άκρη σ’άκρη κάτι δεν σου κάθεται καλά στο μάτι. Κάτι σε χαλάει και δημιουργεί μία λάθος εικόνα! Επειδή δεν είμαστε ειδικοί, όλο και κάτι λάθος θαρρείς πως έγινε με τη διακόσμηση των πιο προσωπικών μας χώρων…. Και δεν έχεις και άδικο.

Της ΒΙΚΥΣ ΖΑΧΙΛΑ

Λάθη στη διακόσμηση γίνονται, το θέμα είναι να μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε νωρίς και να τα διορθώσουμε… Ειδικά όταν αυτά θα μας κοστίσουν και μία περιουσία…

Για να δούμε με πόσα από αυτά ταυτίζεσαι…

#1

Βάζεις όλα όσα αγαπάς στον χώρο του καθιστικού ή του σαλονιού. Μοίρασε τα σε όλο τον χώρο του σπιτιού σου για να υπάρχει συμμετρία και ισορροπία.

#2 Επιλέγεις έπιπλα που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Το mix-and-match είναι τάση αλλά με κάποιο όριο. Προσπάθησε να υπάρχει ηρεμία στον χώρο σου, επιλέγοντας έπιπλα της ίδιας φιλοσοφίας.

#3 Τοποθετείς την ταπετσαρία σε μεγάλες επιφάνειες. Μία ταπετσαρία για να «δείξει» και να αναβαθμίσει τον χώρο σου πρέπει να τοποθετείται σε μικρές επιφάνειες για έχει ενδιαφέρον!…

Διαβάστε περισσότερα: MaryMary.gr

The post 10 λάθη στη διακόσμηση του σπιτιού σου που πρέπει να διορθώσεις αμέσως! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα