Κοντοί ενωμένοι ποτέ νικημένοι!

11:35 25/8/2017 - Πηγή: iPop
Προφανώς όλα τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια αλλά όλοι εμείς οι κοντοί άνθρωποι έχουμε κουραστεί να ακούμε αυτό το ενοχλητικό κλισέ. Και όχι μόνο αυτό δηλαδή.

Λες και δεν έχουμε τα δικά μας προβλήματα, με τα παντελόνια που μας είναι πάντοτε μακριά, που δεν φτάνουμε το αλεύρι στο ψηλότερο ράφι στο σούπερ μάρκετ (ίσως και στο σπίτι), πρέπει να ασχοληθούμε και με την άγνοια όλων των υπολοίπων που αποφασίζουν να στηριχτούν λίγο στον ώμο μας.

Τόσα πολλά αστεία

Το καταλαβαίνουμε ότι είμαστε κοντοί, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει

ότι είναι κατάλληλο και αποδεκτό να κάνετε τόσα αστεία για το ύψος μας. Επίσης, τα ψευδώνυμα τύπου «κοντούλα λεμονιά» να λείπουν.

Όλα μοιάζουν τόσο…ψηλά

Φυσιολογικές δραστηριότητες, όπως τα ψώνια στο super market, καταλήγουν να είναι ο χειρότερός μας εφιάλτης. Η αγωνία να φτάσουμε στο πιο ψηλό ράφι και να πάρουμε αυτό που θέλουμε είναι ένα συνηθισμένο περιστατικό και βαθιά μέσα μας είμαστε πεπεισμένοι πως τα καταστήματα σχεδιάστηκαν για γίγαντες.

Τα παντελόνια θέλουν πάντα κόντεμα

Ένα κοντό άτομο δεν μπαίνει απλώς σε ένα κατάστημα, βλέπει ένα παντελόνι και απλά το αγοράζει. Όχι, δεν είναι τόσο απλό. Είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Δοκιμάζουμε διαφορετικά είδη και τελικά πάντα καταλήγουμε στη μοδίστρα.

Μας λένε χαριτωμένους

Επειδή είμαστε κοντοί δεν σημαίνει ότι είμαστε και χαριτωμένοι. Ό,τι ηλικία και να έχουμε, 15, 25, 35 το να μας λες χαριτωμένους, όχι δεν μας αρέσει.

Δίνουμε τον δικό μας αγώνα στην πισίνα

Για τους κοντούς ανθρώπους, η πισίνα μπορεί να αποδειχτεί ένα μαρτύριο. Εκτός κι αν πάμε στις παιδικές πισίνες, διαφορετικά τα δάχτυλα των ποδιών μας δεν θα ακουμπήσουν ποτέ το πάτωμα της πισίνα. Και δεν ξέρετε πόσο κουραστικό είναι αυτό.

Σιχαινόμαστε τις συναυλίες

Πόσο ενοχλητικό είναι όταν πας να δεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη και όλο και κάποιος πολύ πιο ψηλός από σένα θα στηθεί μπροστά σου και θα σου κρύψει ΟΛΗ τη θέα. Η μόνη λύση είναι τα ξυλοπόδαρα.

Μικροδείχνουμε

Αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό. Αλλά όταν σε κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω προκειμένου να σε αφήσουν να μπεις σ’ ένα μαγαζί, το λες και ενοχλητικό.

Οι αγκαλιές είναι αμήχανες

Πας να δώσεις μια αγκαλιά και βρίσκεσαι αυτομάτως περίπου στη μέση του άλλου ατόμου και είναι λίγο αμήχανο. Και πόσο μας αρέσουν οι αγκαλιές! Κρίμα.

Σε χρησιμοποιούν σαν σκαμπό

Το ύψος μας είναι μια πρόκληση για τους άλλους να έρθουν και να στηρίξουν το χέρι τους στο κεφάλι μας. Ε τώρα πάνω σ’ αυτό τι να πούμε;;

Διαβάστε επίσης:

Μπορείς ακόμα να ψηλώσεις; Με αυτές τις ασκήσεις μπορείς!

Photos: Getty

The post Κοντοί ενωμένοι ποτέ νικημένοι! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα