Κιβωτός του Κόσμου: Νέα συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο 19χρονος που δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση – Απαγορεύτηκε στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές

18:28 1/12/2022 - Πηγή: iPop

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, οι οποίες συνεχίζουν να μας σοκάρουν. Ο 19χρονος που έχει καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο για σεξουαλική κακοποίηση κλήθηκε από τις Αρχές για συμπληρωματική κατάθεση, ενώ παράλληλη οι έρευνες για τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού είναι εξονυχιστικές.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος πρώην φιλοξενούμενος στην Κιβωτό του Κόσμου υποστηρίζει πως έπεσε θύμα ασελγών πράξεων από τον πατέρα Αντώνιο , ενώ αναφέρεται και σε περιστατικά κακοποίησης άλλων φιλοξενούμενων.

«Για έναν μήνα είχαν 4 παιδιά κλειδωμένα σε δωμάτια και τα χτυπούσαν κάθε μέρα και ενώπιον του πατέρα Αντώνιου, για να μάθουν κάποια πράγματα. Ότι δηλαδή παίζαμε στοίχημα στον ΟΠΑΠ, καπνίσαμε και κάναμε κοπάνες. Αυτά μου τα είπε ένα από τα παιδιά και μου είπε ότι τους έκαναν μπλε στο πρόσωπο από το ξύλο», είπε στους αστυνομικούς.

Μαζί με το 19χρονο αγόρι, έδωσε κατάθεση κι ένας πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος υποστήριξε πως δεχόταν σωματική κακοποίηση την περίοδο που φιλοξενούταν εκεί.

Κιβωτός του Κόσμου: Ο 19χρονος που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο φέρεται να δέχεται απειλές για τη ζωή του – Οι καταγγελίες για τη δράση της ΜΚΟ «είχαν σταλεί από τον Αύγουστο»

Απαγορεύεται στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές:

Σύμφωνα με διάταξη που εξέδωσαν οι δύο εισαγγελείς ανηλίκων οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και με βάση τις διατάξεις του αστικού κώδικα που αφορούν την προστασία ανήλικων παιδιών, ο πατέρας Αντώνιος και άλλα 3 πρόσωπα δεν επιτρέπεται πλέον να πλησιάζουν τις δομές.

Ειδικότερα, η εισαγγελική διάταξη ισχύει για 90 ημέρες και στη συνέχεια θα πρέπει να επικυρωθεί με δικαστική απόφαση. Σκοπός είναι να μείνουν μακριά από τα ανήλικα που φιλοξενούνται στη δομή, ο πατέρας Αντώνιος και τα άλλα τρία πρόσωπα που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» της Δικαιοσύνης.

Κιβωτός του Κόσμου – Νέες καταγγελίες κατά του πατέρα Αντώνιου:

Και δεύτερη καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση κατά του πατέρα Αντώνιου έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, οι οποίες εξετάζουν και ερευνούν την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών της ΜΚΟ, είναι για τις εισαγγελικές αρχές το ουσιώδες, κατά τη διερεύνηση αυτής της πρωτοφανούς υπόθεσης, στα ελληνικά χρονικά.

«Παιδιά που αναγκάστηκαν να αποχωριστούν τους βιολογικούς τους γονείς λόγω των άσχημων συνθηκών του οικογενειακού περιβάλλοντος, δεν γίνεται να πέφτουν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης», υποστηρίζουν ανώτατοι εισαγγελικές λειτουργοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Ήδη, στα χέρια των εισαγγελιών σε Αθήνα και Βόλο βρίσκονται συνολικά τρεις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Κιβωτός του Κόσμου: Δηλώσεις αντεπίθεσης από τον πατέρα Αντώνιο – Bρέθηκε το ποσό των 130.000 ευρώ σε λογαριασμό της πρεσβυτέρας

Σε κρύπτη βρέθηκαν 350.000 ευρώ στο σπίτι της πρεσβυτέρας:

Η οικονομική Αστυνομία εντόπισε 350.000 ευρώ κρυμμένα σε κρύπτη μετά από έλεγχο στο σπίτι του ζεύγους στον Κολωνό. Το συγκεκριμένο ποσό δεσμεύτηκε από τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να κάνουν φύλλο και φτερό το σπίτι προκειμένου να βρουν τα κρυμμένα χρήματα, ενώ σε ‘άλλο σημείο του σπιτιού βρέθηκαν κρυμμένες και λίρες.

Παράλληλα, όσο εξετάζονταν τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού, παρατηρήθηκε πως η αγορά της μεζονέτας στη Ραφήνα στις 12/11/2007 για 295.000 ευρώ έγινε από λεφτά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Κιβωτός του Κόσμου: Νέα συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο 19χρονος που δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση – Απαγορεύτηκε στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα