Καθημερινές ασκήσεις για τα μάτια σου για να μειώνεται η όρασή σου όσο μεγαλώνεις

11:01 14/11/2016 - Πηγή: iPop

Τα μάτια μας είναι απ’ τα πιο ευαίσθητα όργανα του σώματός μας. Εάν είσαι κι εσύ ένας απ’ τα εκατομμύρια των ανθρώπων που περνούν πολλές ώρες καθημερινά μπροστά απ’ τον υπολογιστή, τότε θα πρέπει να προσέχεις ακόμα περισσότερο τα μάτια σου.

Οι παρακάτω ασκήσεις για τα μάτια θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την όρασή σου σε καλά επίπεδα με την πάροδο του χρόνου.

Όλες οι ασκήσεις θα πρέπει να γίνονται χωρίς να φοράς γυαλιά ή φακούς επαφής.

Για να βελτιώσεις την κυκλοφορία του αίματοςΚλείσε τα μάτια σου για πέντε δευτερόλεπτα και στη συνέχεια άνοιξέ τα για τον ίδιο χρόνο. Επανέλαβε
τη διαδικασία 8 φορές.Κλείσε τα μάτια σου και κάνε τους απαλό μασάζ με τον δείκτη σου για ένα λεπτό.Όταν ξυπνάς και πριν κοιμηθείς πλύνε τα μάτια σου πρώτα με ζεστό και μετά με δροσερό νερό.Για να βελτιώσεις τον τρόπο που τα μάτια σου προσαρμόζονται στις εξωτερικές συνθήκες

Κόλλησε ένα χρωματιστό αυτοκόλλητο 5 χιλιοστών πάνω σ’ ένα τζάμι. Στάσου 35 εκατοστά απ’ το τζάμι. Δώσε έμφαση στο αυτοκόλλητο για δύο δευτερόλεπτα και συνέχεια για τον ίδιο χρόνο επικεντρώσου σ’ ένα αντικείμενο έξω απ’ το παράθυρο.

Για να ξεκουράσεις τα μάτια σου

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκουράσεις τα μάτια είναι σε αρχική φάση να τα κλείσεις για λίγα λεπτά και να φανταστείς κάτι ευχάριστο. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα ακούμπησε τα ζεστά σου χέρια πάνω απ’ τα βλέφαρά σου.

Για να ενισχύσεις τους μύες των ματιών σου

Κοίταξε πάνω, μετά κάτω και σε κάθε κατεύθυνση που μπορούν να πάνε τα μάτια σου.

Μετακίνησε τα μάτια σου δεξιόστροφα και μετά το αντίστροφο.

Μετακίνησε τα μάτια σου προς τα πάνω και διαγώνια.

Σχεδίασε ένα τετράγωνο με τα μάτια σου.

Σχεδίασε ένα διαμάντι και στη συνέχεια ένα τόξο με τα μάτια σου.

Ανοιγόκλεισε τα μάτια σου όσο πιο γρήγορα μπορείς.

The post Καθημερινές ασκήσεις για τα μάτια σου για να μειώνεται η όρασή σου όσο μεγαλώνεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα