Χατζηνικολάου : το δημοσίευμα για τις πιέσεις σχετικά με την άρση της μονιμότητας στο δημόσιο ήταν απολύτως αληθές

Κριτική στην Ο. Γεροβασίλη για την απόπειρα διάψευσης που επιχείρησε να κάνει σχετικά με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Αγορά» άσκησε στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm ο Νίκος Χατζηνικολάου. «Η εφημερίδα «Αγορά» αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της ότι αξίωση για άρση της μονιμότητας προσκρούει στις διατάξεις του Συντάγματος αλλά οι δανειστές επιμένουν να βρεθεί τρόπος για να προχωρήσει η άρση της μονιμότητας

στο Δημόσιο. Το δημοσίευμα ισχύει απολύτως γιατί οι δανειστές ζητούν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου και συνέχισε : «μάλιστα η αξίωση αυτή ήταν η πρώτη από ένα πακέτο έξι αξιώσεων που ζητούν οι Θεσμοί. Θα δούμε λοιπόν πολύ σύντομα εάν η διάψευση της Γεροβασίλη επιβεβαιωθεί τελικά». Για να καταλήξει ο γνωστός δημοσιογράφος : «Η ζωή όμως θα αποδείξει για άλλη μια φορά ότι το ρεπορτάζ της «Αγοράς» είναι πλήρως επιβεβαιωμένο».

Σ.Σ. Fimotro : ποιος θα επιβεβαιωθεί τελικά; Σίγουρα η εφημερίδα «Αγορά«, όπως έχει επιβεβαιωθεί πάμπολλες φορές, παρά τις διαψεύσεις δεκάδων υπουργών που εμπλέκονται εμμέσως στα ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα