Κατέβασε την εφαρμογή Infectonator και άλλαξε τον κόσμο

14:31 30/7/2014 - Πηγή: iPop

Θες να ζήσεις μέσα σε έναν κόσμο που τίποτα δε θα μοιάζει με το τώρα. Να αλλάξεις να πάντα γύρω σου, να τα μετατρέψεις με το μαγικό σου άγγιγμα, αλλά όχι για να τα κάνεις καλύτερα. Επηρεασμένος από τα παιδικά σου χρόνια και από τη λατρεία που έχεις με τα ζόμπι, θες να δεις τον κόσμο να ανατρέπεται, να απολάυσεις τα ζόμπι που θα βρίσκονται παντού και να είσαι ο αρχηγός τους. Όπως, έχεις καταλάβει η εφαρμογή που ακούει στο όνομα Infectonator είναι το κατάλληλο παιχνίδι για σένα που θες

να κυριαρχήσεις και να μεταλλάξεις τους πάντες.

Ένας θανατηφόρος ιός θα αποτελέσει το εργαλείο σου και βοηθό για να μετατρέψεις τους ανθρώπους σε ζόμπι και να τους κάνεις ζωντανούς νεκρούς. Μπορείς με το πάτημα των κουμπιών σου να εξαπλώσεις τον πόνο και να αφήσεις τα ζόμπι να γίνουν οι κατακτητές του κόσμου που θα σπείρουν τον τρόμο παντού. Μπορείς να κλέψεις τη ζωή όσων μπουν στο δρόμο σου και να καταργήσεις κάθε φραγμό που μπορεί να έχεις μέσα σου. Θα πεθάνεις και θα ζωντανέψεις αρκετές φορές, αλλά το μίσος σου θα σε γοητεύει τόσο που δε θα μπορείς να ξεκολλήσεις από την οθόνη του κινητού σου.

Η εφαρμογή Infectonator διατίθεται δωρεάν για android και για iphone κινητά και μπορείς να κάνεις δικιά σου με το πάτημα ενός κουμπιού.

The post Κατέβασε την εφαρμογή Infectonator και άλλαξε τον κόσμο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα