DIY: Ξύλινη κάβα σπιτιού

13:32 30/7/2014 - Πηγή: iPop

Το μπαρ- κάβα που έχεις στο σπίτι σου γέμισε (αφού ειδικά στη γιορτή σου τα μπουκάλια αυξήθηκαν κατά πολύ). Έτσι, πρέπει να φτιάξεις κάτι έξτρα που θα το βάλεις στο πάγκο της κουζίνας σου και θα χωρέσει τα υπόλοιπα μπουκάλια που έχεις. Βρήκαμε, λοιπόν, για εσένα μια απλή κάβα σπιτιού που δε θα σου πάρει ούτε πολύ χρόνο, αλλά ούτε και πολλά χρήματα.

Τώρα με τη νέα σου κάβα, τα μπουκάλια σου θα γίνουν μέρος της διακόσμησης σου και θα βγουν από το ντουλάπι που είναι κλεισμένα εδώ και καιρό.

Τι θα χρειαστείς για τη κάβα
σπιτιού;Δύο ξύλινες μεγάλες επιφάνειεςΚομμάτια ξύλου (στο μήκος και στο ύψος του μπουκαλιού σου)Μπουκάλι (για το μέτρημα)ΚατσαβίδιΒίδεςΠώς θα φτιάξεις την κάβα σπιτιού;Βάλε τη μεγάλη ξύλινη επιφάνεια σου για πάτο της κάβας σου.Τοποθέτησε ένα μπουκάλι κρασιού για να δεις ανά πόσο εκατοστά θα πρέπει να κάνεις τα χωρίσματα που επιθυμείς (συμβουλέψου τη φωτογραφία). Και βίδωσε τα καλά.
Αφού τοποθετήσεις όλες τις τάβλες σου που θα τις σταθεροποιήσεις με τις βίδες σου, ήρθε η ώρα να βάλεις και το πάνω μέρος της κατασκευής σου.Συμβουλή!

Μπορείς αν θες να κάνεις έναν όροφο στη κατασκευή σου! Αν, όμως, θες μπορείς μία πιο πολυόροφη κάβα σπιτιού φτιάξε την με τον ίδιο τρόπο, απλά βάζοντας περισσότερες ξύλινες τάβλες.

photos:cleverlyinspired.com

The post DIY: Ξύλινη κάβα σπιτιού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα